Maastohiihdon asiantuntijaliike, pyörähuolto ja -korjaamo

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Tuotteet > Ennakkosukset 2017-2018

Ennakkosukset 2017-2018

Laitoin ennakkokauppaan kilpasukset ja niiden valmistajien skinit jotka tekevät ns. kilparunkoon tuo skinin. Toki otan mielelläni ennakkotilauksen suksista kuin suksista. Jos sellainen kiinnostaa, laita s-postia tulemaan. 

- Peltosen sukset kauppias valitsee itse Normarkin varastolta syys- / lokakuussa yhteistyössä tallipääällikön kanssa. Pari päivää tarkoitus käyttää tähän. 

- Karhut/Yokot kauppias valitsee tehtaalta samoihin aikoihin samoin yhteistyössä tallipäällikön kanssa. Varmaan pari reissua syksyn mittaan Kiteelle

- Madshus valitaan Norjan tehtaan varastolta...siellä 3 miestä pelkästään tässä hommassa, sovitaan mittausspecsit ja tarkastusmitataan liikkeessä ennen asiakkaalle toimitusta.

- Rossignolit valitaan tallipäällikön toimesta maahantuojan varastosta Vaasasta. Ne tarkastusmitataan liikkeessä ennen asiakkaalle toimitusta.

- Fischerit ovat tehtaalla esivoideltuja, ne siklataan ja mitataan/valitaan maahantuojan varastolla ja tarkastusmitataan liikkeessä ennen asiakkaalle toimitusta.

On muistettava, että mittauksessa ja tarkastuksessa voimme siis valita / tarkastaa suksen loppujäykkyden, pesän korkeuden, painealueiden sijainnin ja muodon, siis lähinnä suksen hiihdettävyyteen vaikuttavat tekijät. Se, laskeeko joku jossain laskussa ohi, toimiiko suksi paremmin -.3,5 asteessa kun se piti toimia -5...-10, selviävät sitten vasta lumella.

Hintoihin sisältyy:

* Matkahuoltotoimitus lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ( verkkopakettina noutopisteeseen vain alle 150 cm ).

* perinteisen suksiin pitoalueen mittaus ja merkintä

* suksiclipsit jokaiseen pariin ja suksipussi jokaiseen alkavaan 3 pariin ( pussi 4-5 parille )

Lisäpalveluna ennakkotilattuihin suksiin joko hionta + pohjustus tai pohjustus + hionta + pohjustus hintaan 20 €.  Jotkut sukset ovat esivoideltuja jolloin pohjustusta ennen hiontaa ei tarvita, mutta mennään kaikki samalla hinnalla, niin pysyy paremmin hallinnassa. Pohjustus tarkoittaa peruskuumavoitelua: sin Rex LF + grafiitti Rex LF + sin Rex LF ja joka välissä siklaus ja harjaus ( rosteri + 4 mm luonnonjouhi ). Jos ei halua maksullista lisäpalvalua, tehdään pohjustus em. tavalla joka tapauksessa veloituksetta. ( paitsi jos asiakas ei halua sitä ). Mainitse tilauksen yhteydessä haluatko maksullisen lisäpalvelun. Perustelemme pohjustus + hionta + pohjustus-palvelua sen vuoksi, että kun suksi valmistuu tehtaan tuotantolinjalta, viimeisenä vaiheena tehdään hionta, mutta se tehdään "kuivaan" pohjaan jolloin hionta "repii" pohjasta nukkaa joka ei ole suksen luiston kannalta optimaalinen. Kun pohjustamme suksen ja sen jälkeen hiomme sen kun se sisältää voidetta, nukka katkeaa tehokkaasti ja suksen luisto-ominaisuudet paranevat heti uutena. Käytännössä kisavoitelun voi tehdä heti käsittelymme päälle.

* siteet ennakkosuksiin

Turnamic NNN-yhteensopiva ( Fischer ja Rossignol )

 • Race Pro Skate / Classic 49 €
 • Race Skate / Classic 39 €
 • Race Skate / Classic Jr 29 €
Rottefella
 • Xcelerator Pro Classic 59 €
 • Xcelerator Skating / Classic 49 €
 • Xcelerator Skating / Classic Jr 29 €
 • Plate levy tarvittaessa veloituksetta
Salomon
 • SNS Pilot Carbon RC2 49 €
 • SNS Pilot 39 €
 • SNS Propulse 39 €
 • SNS Equipe Classic / Skate 29 €
 • ( NNN ) Prolink Carbon Pro Skate / Classic 49 € 
 • ( NNN ) Prolink Pro Skate / Classic 35 €
 • ( NNN ) Prolink Jr Skate 29 €

Sukset:

Fischer Speedmax Classic / Skate 599 € ( Classic Zero + 30 € )

Fischer Carbonlite Classic / Skate 499 €

Fischer Twin Skin Carbon 499 €

Fischer Twin Skin Race 359 €

Fischer RCS Zero+ 429 €

Fischer Speed Max Jr Classic / Jr Skate 299 €

Fischer Twin Skin Carbon Jr 299 €

Huom ! Kaikki Fischerit uudella Turnamic-sidelevyllä ( NNN-yhteensopiva ) jonka päälle Salomonin ruuvattavaa sidettä emme voi asentaa levyn ja/tai siteen rikkoutumisvaaran vuoksi. Valitse siis Turnamic-siteet. Huom ! 29.5. Salomon valmistaa sovitteen jonka kassa SNS-järjestelmän siteen saa asentaa sukseen ??? Amerilta saimme tiedon, että sellainen tulee syksyksi, hintaa kuvaa tai muutakaan tietoa ei ole???

Madshus Redline Classic / Skate 489 €

Madshus Nanosonic Carbon Classic / Skate 339 €

Madshus Nanosonic Intelligrip ( skin ) 389 €

Madshus Redline Jr Classic / Skate 269 €

Madshusit ( NNN ) NIS-sidelevyllä johon myös Salomonin ruuvattavan siteen asentaminen mahdollista.

Rossignol Premium Skate 529 €

Rossignol X-ium WCS Classic 529 € 

Rossignol R-Skin Race 329 €

Kaikki Rossignolit uudella Turnamic-sidelevyllä ( NNN-yhteensopiva ) jonka päälle Salomonin ruuvattavaa sidettä emme voi asentaa levyn ja/tai siteen rikkoutumisvaaran vuoksi. Valitse siis Turnamic-siteet. Huom ! 29.5. Huom ! 29.5. Salomon valmistaa sovitteen jonka kassa SNS-järjestelmän siteen saa asentaa sukseen ??? Amerilta saimme tiedon, että sellainen tulee syksyksi, hintaa kuvaa tai muutakaan tietoa ei ole???

Peltonen Supra X-WCR / Infra X-WCR 449 €

Peltonen Infra X Skin 449 €

Peltonen Supra X LW Jr / Infra X LW Jr 239 €

Peltoset ( NNN ) NIS-sidelevyllä johon myös Salomonin ruuvattavan siteen asentaminen mahdollista.

Karhu Volcan Skating Carbon 479 €

Karhu Volcan Classic Carbon 459 €

Karhu Volcan Classic Jr / Skating Jr 239 € 

Karhut ilman sidelevyä, voidaan asentaa Salomonin ruuvattavat siteet ( myös Prolink = NNN ) tai Rottefella Plate + Xcelerator. AIKUISTEN MALLEIHIN SITEET SISÄLTYVÄT HINTAAN.

Yoko YXR Skating 489 €

Yoko YXR Classic 469 €

Yoko YXR Classic Jr / Skating Jr 239 €

Yokot ilman sidelevyä, voidaan asentaa Salomonin ruuvattavat siteet ( myös Prolink = NNN ) tai Rottefella Plate + Xcelerator. AIKUISTEN MALLEIHIN SITEET SISÄLTYVÄT HINTAAN.

Ennakkotilaukset 15.5. mennessä joko puhelimella +358405349215 tai sähköpostilla vesa@sporttipalvelu.fi paitsi kotimaiset Peltonen, Karhu ja Yoko 31.5. mennessä.

Tilaukseen tilaajan täydelliset yhteystiedot, hiihtäjän paino / pituus, käyttötarkoitus, suksen pituus(toive), -profiili ja -kelialuetoive. Käyttötarkoituksella tarkoitetaan esim. kilpa- kilpakuntoilu-, aktiiviharrastus-, harrastehiihto ja kylläpä sillä hiihtäjän ikälisien määrällakin joku merkitys on, joten senkin voi/saa lisätä.

Tilaus on sitova, mutta reilu peli, ei ennakkomaksuja. Juniorien suksien paino- ja pituusluokitus voidaan muuttaa 31.8. mennessä.

Toimitukset syys-lokakuussa 2017, maksu tilisiirtona kun sukset ovat toimitettavissa.

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu