Sporttipalvelu > TOIMITUSTAVAT, PYYDETÄÄN LUKEMAAN

TOIMITUSTAVAT, PYYDETÄÄN LUKEMAAN

Kaikki pitkät ( sukset /sauvat, > 150 cm ) ja painavat toimitetaan Matkahuollon kautta, ja näitä ei voida toimitettaa Lähellä-pakettina, muut matkahuoltotoimitukset voidaan toimittaa lähellä pakettina. Myös pienet kevyet, ( johon kauppa laskee toimituskuluja 4,90 € ) jotka eivät mahdu kirjeeseen, toimitetaan pääsääntöisesti Matkahuollon joko normaalina bussipakettina tai Lähellä-pakettina.

Toimitusmahdollisuus myös Postin pakettiautomaattiin mikäli paketti täyttää automaattiin toimitettavan paketin kokovaatimukset. Toivon, että lisäät lisätietoja kohtaan mihin pakettiautomaattiin haluat toimituksen. Ohjelma ei valitettavasti osaa valita lähintä.

Toimitusehtojen mukaan toimitustapa voidaan kuitenkin muuttaa mikäli se valitulla toimitustavalla ylittää oleellisesti kaupan laskemien toimituskulujen määrän. Kts. erikseen ylävalikosta toimitusehdot.

LISÄYS 21.9.2016. Nyt muutaman vuoden kokemuksen perusteella olemme havainneet, että n. 90 % toimitustavan valinnasta päätyy Postiin. Siihen on varmaan perusteet, mutta olettaisimme, että osittain se on rutiinivalinta. Haluaisimme kunnioittaa asiakkaan valintaa, mutta joudumme valitettavan usein muuttamaan valinnan kun toimitusehdot antavat siihen mahdollisuuden. Tähän on monia perusteita:

- pääsääntöisesti todelliset toimituskulut halvimmallakin tavalla ylittävät ne jotka kauppa automaattisesti painon mukaan laskee

- meille sopimus MH:n kanssa on yleensä lähes puolet halvempi kuin Posti.

- meille MH:n palvelujen pysyvyys meidän paikkakunnalla on tärkeämpi kuin Postin koska meille pitkien pakettien lähettäminen on ensiarvoisen tärkeää. Paikallinen MH-yrittäjä saa joka paketista pienen siivun ja myös vastaanottajan paikallinen yrittäjä saa osansa.

- Postin Verkosto-ohjelma pienyrittäjälle on niin hidas, että teen MH:n ohjemalla 5 rahtikirjaa samassa ajassa kuin yhden Postin ohjelmalla?

- Postin verkosto-ohjelma ei osaa tunnistaa postinumeroa ja yhdistää sitä postitoimipaikkaan vaan se on siihen erikseen kirjoitettava.

- Ko ohjelma ei myöskään tunnista asiakkaan osoitetta eikä osaa valita lähintä pakettiautomaattia eikä esittää vaihtoehtoisten automaattien etäisyyttä asiakkaan osoitteseen.

- Kaksi edellistä ominaisuutta on MH:n ohjelmassa

- Postilla ei ole olemassa luetteloa postitoimipaikkojen osoitteista ( asiamiespostien ) jolloin emme pysty vertaamaan onko posti vai MH-noutopiste lähempänä asiakasta

- MH:n paketit menevät suoraan laskuun, Postin vastaavat maksamme verkosto-liittymässä etukäteen tallennetulla maksulla

- Usein on niin, että asiakas saa pakettinsa samasta paikasta ( vaikkapa lähi-Siwasta ) riippumatta siitä tuleeko se Postissa tai MH:ssa.

- Useimmat R-Kioskit ovat nykyään myös MH:n noutopisteitä joten kilpailee hyvinkin vaikkapa Postin pakettiautomaatin kanssa.

- Vaikkapa Turkuun tai Helsinkiin saamme paketin perille jopa samana päivänä kun maksu on kirjautunut. MH-paketin saamme matkaan yleensä heti aamulla, posti lähtee vasta klo 16.00.

- Jos haluaa pikatoimituksen, voi lähettää vaikkapa kuvakaappauksen maksutositteesta ja paketti lähtee tosi nopeasti.

- jne...

 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2018-02-19 06:24:02