Maastohiihdon asiantuntijaliike

Sivu
Menu
Uutiset
Olet täällä:   Etusivu

Etusivu

                                 

Laitoin muuten jäljellä olevia hiihtokenkiä loppuunmyyntitarjoukseen. XCsporttipalvelu Oy siis supistaa toimintaa ja luopuu isosta osasta tarvikkeita, jotain toki jää. Näissä kengissä ei ole vaihto- / palautusoikeutta, mutta hinta on niin kohdallaan, että riskilläkin kannattaa ostaa ja myydä sitten eteenpäin jos ei sovi. On luonnollista, että yleisimpiä kokoja ei juurikaan ole jäljellä mutta pieniä ja isoja on. Pääset katsomaan valikoimaa klikkaamalla tätä tekstiä.

Lisäksi verkkokaupassa on varastossa olevasta pienestä suksivalikoimasta hyvät tarjoukset ja lisäksi esim hiihtokäsineitä yms. Kannattaa katsoa.

Vaihdetaan etusivun kuvaa ihan vaihtelun vuoksi...vanha rullahiihtokuva muutaman vuoden takaa "mökkitieltä". Kokeilin Fischerin Speedmax Classic suksien soveltuvuutta soratielle. Paikoin OK, mutta paikoitellen tien kovuus ei ihan riittänyt. Nyt 23-kesällä on tullut hiihdeltyä jo joitakin satoja km:iä kun kiireet ovat firman töiden osalta ohi. Toki muita rakennus- yms-projekteja on ollut jopa liikaa. Vapaan rullahiihtovälineet jätin Vuokattiin kun siellä pääsee suoraan pihalta hyvälle päällysteelle ja reittejä riittää. 5 minuutissa pääsen mm. rullahiihtoradan vanhalle osuudelle ( uutta en ole vielä uskaltanut näillä ikälisillä kokeilla ). Vapaa-ajan asunnolla Särksalossa on hyvä hiihtää perinteistä saaristomaisemissa, mutta päällyste ei oikein salli vapaata.

 XCsporttipalvelu Oy:n maastohiihtoväline-liiketoiminta päättyy vähitellen

 

        

            Rullahiihto videoklippi  

Alavalikko

  |   Ylös  |   Seuraava »
Sivu
Menu
Uutiset
Sivu
Menu
Uutiset

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu