Maastohiihdon asiantuntijaliike

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Palvelut > Tiedote Fischer-suksien ennakkotilaajille

Tiedote Fischer-suksien ennakkotilaajille

Arvoisat Fischer-suksia XCsporttipalvelusta ennakkoon keväällä 2021 ja myös loppukesällä / alkusyksyllä tilanneet asiakkaat. Teitä on joitakin kymmeniä. Kirjoitan tämän tiedotteen niin, että ei tarvitse kaikille erikseen samaa naputella.

Maahantuojalla on ollut vaikeuksia saada maahan suksia. Yleensä ns kilpamallin kilotilaussukset ovat olleet jo elokuussa meillä. Mistä tämä johtuu...siihen on varmaan moniakin syitä, meille niistä ei ole senkummemmin tiedoitettu. Viime talvena teimme päätöksen maastohiihtovälinetoiminnan supistamisesta, joka myöhemmin johtaa sen kokonaan päättymiseen. Se varmasti osaltaan vaikuttaa ainakin siihen, että meidän tilaukset eivät ole ihan niitä ensimmäisiä joita toimitetaan. Toki meitä on jopa hieman yritetty imarella syynä siihen, miksi meidän sukset pitää valita tarkemmin? On kuitenkin niin, että suuri osa suksista on valittavissa niin, että pelkkä numeroiden lukutaito riittäisi = suksen loppujäykkyys = FA-lukema. On totta, että on helpompi heitellä laatikoihin vain mediumia, stiffiä ja Xstiffiä lukematta / etsimättä oikeita lukemia. Olen tarkoituksella ohjannut nyt syksyllä tulleita tilauksia toiselle merkille jos sillä merkillä ei ole asiakkaalle väliä. Tämä juuri siitä syystä, että sitä saa ja nopeasti. Meille on luvattu, että saisimme tilatut Fischer-sukset marraskuun aikana. En aio juurikaan enempää painostaa, koska jatkoa ajatellen sillä saattaisi olla negatiivinen vaikutus yhteistoimintaan. Kuitenkin olo tuntuu "päähänpotkitulta". 24 vuotta olen tätä tehnyt. Tiedän, että sillä on ollut jopa jossain määrin valtakunnallista merkitystä. Alueelleisesti suksikauppamme on ollut merkittävää ja erityismerkiys sillä on tässä Ruotsinkielisen alueen rajalla.

Itse yritän olla kärsivällinen ja toivon, että te asiakkaat jaksatte myös. Jos tuntuu siltä, että ette jaksa odottaa tilauksenne saapumista, pyydän ilmoittamaan siitä. Itse en yksittäisten suksiparien tilausta voi peruuttaa, otan ne sitten "hyllyyn" myyntiin.

PÄIVITYS 28.1.2022 Eilen tuli 6 pr suksia, 11 pr siteitä? Piti olla ns kilosuksia asiakkaiden mittojen mukaan. 1 pr saadaan sovitettua, 2 varmaan muuten myytyä, loput pitää palauttaa. Peruin sitten kaikki voimassa olevat tilaukset, joita tosin on sitten jo aika vähän kun asiakkaat ovat peruuttaneet tai vaihteneet merkkiä. Tää oli tässä!!!

PÄIVITYS 30.11. Sain eilen Fischerin tuotepäälliköltä seuraavan viestin: "Olen tämän viikon Joensuussa ja käyn loput kilotilaukset läpi. Pahoittelut että toimitukset on näin pahasti myöhässä." Nyt siis katsotaan mitä tulee, vai tuleeko mitään???

PÄIVITYS 1.12. Eilen Vauhti Speedin tehtaalla Joensuussa syttyi tuhoisa tulipalo...ei hallituksen puheenjohtajan lähettämän tiedoitteen mukaan vaikuta Fischer toimituksiin koska niiden varasto on Vantaalla??? Siis Joensussa tehtaan yhteydessä samassa rakennuksessa oli ainakin viimeksi kun kävin. Nyt olen huhuja kuullut, että tietyn hintakategorian tuotteet olisivat Joensuussa ja loput sitten Vantaalla. Otappa tästä sitten selvää???

PÄIVITYS 4.12. Hallituksen puheenjohtaja edelleen tiedoittaa, että ei vaikuta Fischer toimituksiin, niiden varasto Vantaalla...ihan Ilta Sanomista sain lukea muutama päivä sitten, että olihan siellä varastossa Joensuussa kilpakalustoa jotka saatiin hyvän paloeristyksen takia pelastettua. Vaan eipä niistä meidän tilauksista mitää kuulu. Enpä viitsi soittaa kun ei kiinnosta selityksiä tai muunneltua totuutta kuunnella, jos edes ketään kiinni saisi. Joku asiakas on jo tilauksensa perunut. Ymmärrän asian aivan hyvin. En viitsi edes kirjoittaa miltä tuntuu, sanon sen sitten joskus jälkeenpäin. 

PÄIVITYS 8.12. Aamulla pyynnöstäni pitkä puhelu Fischerin Suomen tuotepäällikön kanssa. Lopputulema: Twin Skin Race- ja Twin Skin Pro-suksien tilaukset perutaan. Ilmoitan asiakkaille ja tarjoan mahdollisesti toista suksimerkkiä tilalle. RCS-suksien tilaukset pidetään voimassa, mutta toimitukset ( ainakin ajankohta ) epävarmoja. Logistikkan muutokset aiheuttavat sen, että tarkan painoluokan määrittely ei onnistu, vaan sukset tulevat luokissa medium, stiff jne??? Olen yhteydessä asiakkaisiin ja tehdään päätös pidetäänkö tilaus voimassa. Speedmax- / Carbonlite-luokan suksien tilaus voimassa ja se pidetään. Sukset ovat Joensuussa, mutta niiden vapauttaminen myyntiin ei toistaiseksi mahdollista Vauhdin tehtaalla viime viikolla olleen tulipalon ja sen seurauksien johdosta. Asiaan tulee selvyys lähiaikoina? Tästäkin olen yhteydessä asiakkaisiin tulevan viikonlopun aikana.

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu