Maastohiihdon asiantuntijaliike

Sivu
Menu
Uutiset
Olet täällä:   Etusivu > Tuotteet > Ennakkosukset 2018-2019

Ennakkosukset 2018-2019

Laitoin ennakkokauppaan kilpasukset ja niiden valmistajien skinit jotka tekevät ns. kilparunkoon tuo skinin. Toki otan mielelläni ennakkotilauksen suksista kuin suksista. Jos sellainen kiinnostaa, laita s-postia tulemaan. 

- Peltosen sukset kauppias valitsee itse Normarkin varastolta syys- / lokakuussa yhteistyössä tallipääällikön kanssa. Pari päivää tarkoitus käyttää tähän. 

- Karhut/Yokot kauppias valitsee tehtaalta samoihin aikoihin samoin yhteistyössä tallipäällikön kanssa. Varmaan pari reissua syksyn mittaan Kiteelle

- Rossignolit valitaan tallipäällikön toimesta maahantuojan varastosta Vaasasta. Ne tarkastusmitataan liikkeessä ennen asiakkaalle toimitusta.

- Fischerit ovat tehtaalla esivoideltuja, ne siklataan ja mitataan/valitaan maahantuojan varastolla ja tarkastusmitataan liikkeessä ennen asiakkaalle toimitusta.

On muistettava, että mittauksessa ja tarkastuksessa voimme siis valita / tarkastaa suksen loppujäykkyden, pesän korkeuden, painealueiden sijainnin ja muodon, siis lähinnä suksen hiihdettävyyteen vaikuttavat tekijät. Se, laskeeko joku jossain laskussa ohi, toimiiko suksi paremmin -.3,5 asteessa kun se piti toimia -5...-10, selviävät sitten vasta lumella.

Hintoihin sisältyy:

* XCsporttipalvelun 50 €:n lahjakortti , käyttöaikaa 15.4.2019 asti aikuisten kilpasuksien ( myös ns. kilpamallin Skinit ) ostajalle / pr

* XCsporttipalvelun 30 €:n lahjakortti, käyttöaikaa 15.4.2019 asti aikuisten skin-suksien tai juniorikilpasuksien ostajalle / pr

* Matkahuoltotoimitus lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ( verkkopakettina noutopisteeseen vain alle 150 cm ).

* perinteisen suksiin pitoalueen mittaus ja merkintä

* suksiclipsit jokaiseen pariin

Lisäpalveluna ennakkotilattuihin suksiin joko hionta + pohjustus tai pohjustus + hionta + pohjustus hintaan 30 €.  Jotkut sukset ovat esivoideltuja jolloin pohjustusta ennen hiontaa ei tarvita, mutta mennään kaikki samalla hinnalla, niin pysyy paremmin hallinnassa. Pohjustus tarkoittaa peruskuumavoitelua: sin Rex LF + grafiitti Rex LF + sin Rex LF ja joka välissä siklaus ja harjaus ( rosteri + 4 mm luonnonjouhi ). Mainitse tilauksen yhteydessä haluatko maksullisen lisäpalvelun. Perustelemme pohjustus + hionta + pohjustus-palvelua sen vuoksi, että kun suksi valmistuu tehtaan tuotantolinjalta, viimeisenä vaiheena tehdään hionta, mutta se tehdään "kuivaan" pohjaan jolloin hionta "repii" pohjasta nukkaa joka ei ole suksen luiston kannalta optimaalinen. Kun pohjustamme suksen ja sen jälkeen hiomme sen kun se sisältää voidetta, nukka katkeaa tehokkaasti ja suksen luisto-ominaisuudet paranevat heti uutena. Käytännössä kisavoitelun voi tehdä heti käsittelymme päälle.

Sukset:

Fischer Speedmax Classic / Skate 599 € ( Classic Zero + 30 € )

Fischer Carbonlite Classic / Skate 499 €

Fischer Twin Skin Speedmax 679 €

Fischer Twin Skin Carbon 499 €

Fischer Twin Skin Race 359 €

Fischer RCS Classic / Skate 419 €

Fischer Speed Max Jr Classic / Jr Skate 299 €

Fischer Twin Skin Carbon Jr 299 €

Fischerit Turnamic-sidelevyllä ( NNN-yhteensopiva ). Aikuisten malleihin mahdollista asentaa myös Salomonin SNS-siteet pl. Skin sukset

Rossignol X-ium Skating / Classic / R-Skin Premium 549 €

Rossignol R-Skin Race 399 €

Rossignol R-Skin 329 €

Rossignol X-ium WCS Jr Skating / Classic 259 €

Rossignol R-Skin Race Jr 269 €

Rossignolit Turnamic-sidelevyllä ( NNN-yhteensopiva ) Aikuisten malleihin mahdollista asentaa myös Salomonin SNS-siteet pl. Skin suksetPeltonen Supra X-WCR / Infra X-WCR 469 €

Peltonen Infra X Skin 469 €

Peltonen Infra C Skin 359 €

Peltonen Skin Pro 299 €

Peltonen Supra X LW Jr / Infra X LW Jr 239 €

Peltosen kisasukset ( NNN ) NIS-sidelevyllä johon myös Salomonin ruuvattavan siteen asentaminen mahdollista. Skin Pro ja Infra C Skin uudella Rottefellan Move-levyllä. Infra X Skiniä tulemme valmistuttamaan jonkinsuuruisen erän Move-levyllä kun ennakkotilausmäärät ovat selvillä mutta sitä saa myös NIS-levyllä.  Uutta tietoa Movesta/Peltonen: Suksessa siis kiinnitettynä Move-levy. Suksen mukana tulee asennuslevy ( = sis hintaan ) joka sopii suoraan Move-levyyn. Tällöin suksi on kuten NIS-levyllä varustettu. Tähän voi normaalisti asentaa minkä tahansa NIS:iin sopivan siteen. Jos haluaa Move-siirto-osat, niistä joutuu pulittamaan 70 € ( meidän hinta vain suksen oston yhteydessä ) ja sen lisäksi on siis asennettava ( ostettava ) joku NIS-yhtensopiva side. 

Karhu Volcan Skating / Classic Carbon 469 €

Karhu Volcan Skating Mini 359 €

Karhu Volcan Classic Jr / Skating Jr 239 € 

Karhut ilman sidelevyä, voidaan asentaa Salomonin ruuvattavat siteet ( myös Prolink = NNN ) tai Rottefella Plate + Xcelerator. 

Yoko YXR Skating / Classic 469 €

Yoko YXR Classic Jr / Skating Jr 239 €

Yokot ilman sidelevyä, voidaan asentaa Salomonin ruuvattavat siteet ( myös Prolink = NNN ) tai Rottefella Plate + Xcelerator.

Nyt myös mahdollisuus tilata ns. "hiilikuitu"hiihtokengät ennakkoon:

* Alpina ESK 2.0 785 €, Alpina ECL 2.0 475 € ( OW 2.0 suojukset kuuluu hintaan )

* Fischer SpeedMax Skate 650 €, Fischer SpeedMax Classic 405 €

Meille tulee molempia rajoitetusti myös "hyllyyn", mutta ennakkoon tilaamalla varmistat saatavuuden. Hinta sisältää toimituskulut.

Kaikki ennakkotilaukset 15.5. mennessä joko puhelimella +358405349215 tai mieluimmin sähköpostilla vesa@sporttipalvelu.fi paitsi kotimaiset Peltonen, Karhu ja Yoko 31.5. mennessä.

Tilaukseen tilaajan täydelliset yhteystiedot, hiihtäjän paino / pituus, käyttötarkoitus, suksen pituus(toive), -profiili ja -kelialuetoive. Käyttötarkoituksella tarkoitetaan esim. kilpa- kilpakuntoilu-, aktiiviharrastus-, harrastehiihto ja kylläpä sillä hiihtäjän ikälisien määrällakin joku merkitys on, joten senkin voi/saa lisätä.

Tilaus on sitova, mutta reilu peli, ei ennakkomaksuja. Juniorien suksien paino- ja pituusluokitus voidaan muuttaa 31.8. mennessä.

Toimitukset syys-lokakuun vaihteessa 2018, maksu tilisiirtona kun sukset ovat toimitettavissa.

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Sivu
Menu
Uutiset
Sivu
Menu
Uutiset

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu