Maastohiihdon asiantuntijaliike

Sivu
Menu
Uutiset
Olet täällä:   Etusivu > Tuotteet > Sidejärjestelmistä

Sidejärjestelmistä

Tulevalle kaudelle joudumme ostamaan uusiin Fischereihin ja Rossignoleihin siteet ns. kytkykauppana. Tästä syystä myymme sukset IFP-siteillä ( IFP = Turnamic = NNN-yhteensopiva ).

Tulemme tässä varmasti häviämään menettyinä kauppoina, kuten jo pari edellistä kautta kun en ole suostunut asentamaan ruuvisiteitä IFP- ja Xcelerator-levyillä varustettuihin karvapohjasuksiin. Saamme mahdollisen tappion takaisin kun jonkun vuoden kuluttua meillä ei ole satoja ylimääräisiä IFP-siteitä hyllyssä.

Uusiin Fischer Speedmax-suksiin ruuvattavien siteiden asennus on ehdottomasti kielletty, muiden mallien osalta se ei ole suositeltavaa. Itse olen kokenut ruuvattavan siteen asentamisen IFP-levylliseen sukseen lähes rikoksena kun jälki on tuollainen kun kuvasta näkyy. Jatkossa lupaan asentaa sellaisen vain voideltavaan poistosukseen. Juniorisuksiin sitä ei voi asentaa koska Salomonin valmistama adapteri sopii vain aikuisten malleihin.

Xcelerator-levyn ( Peltonen ) päälle voi surutta ruuvata siteen kiinni, se sitten onko se hyvä niin, onkin jo toinen juttu.

Kun nyt joku edelleenkin päättää pitäytyä SNS-järjestelmässä koska kengät ovat hyvät ja/tai niitä SNS-järjestelmän siteitä on kotona asennettuna useita tai jopa useita kymmeniä, niin ymmärrän tämän pointin erittäin hyvin.

 

 

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Sivu
Menu
Uutiset
Sivu
Menu
Uutiset

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu