Maastohiihdon asiantuntijaliike

Sivu
Menu
Uutiset
Olet täällä:   Etusivu > Vesa Oksanen > Hiihtomatkoja

Hiihtomatkoja

Tämä sivu on jäänyt tähän melkeimpä puolivahingossa. Kovalevy on pari kertaa hajonnut ja päivityksessä olen onnistunut muutaman sivun kadottamaan. Siksi dokumenttia ei hiihtomatkoista löydy kuin muutaman matkan osalta.

90-luvun lopulla / 2000-luvun vaihteessa tehtiin muutamana peräkkäisenä vuonna matka Saariselälle viikoilla 48 ja 49. Pari bussillista. Omille asiakkaille mm. suksihuolto päivittäin Riekonkiepin autotallissa. Ne olivat hienoja viikkoja. Kumppanina oli tuolloin J&M Launokorpi Kemiöstä. Heidän kanssaan tein myös muutamia suunnistusmatkoja Jukolan Vïestiin ja mm veteraanien MM-kisoihin Liettuan Nidaan 2001.

Sitten käytiin n. 10 vuotta ensilumilla kuvan maisemissa Ruotsin puolella. Parhaimmillaan oli 2 bussia ja 78 asiakasta mukana. Tuolloin kumppanina Tilausliikenne Teuvo Heikkilä / Reijo Salokannel. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja nyt ei ole muutamaan vuoteen käyty missään.

Eihän tämä tähän lopu. Jotain varmaan viritellään kunhan taas saadaan virtaa ladattua...2013-2014 talvella ainakin johonkin massahiihtoon joku muutaman asiakkaan juttu ????

 

Alavalikko

⇑ ..
« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Sivu
Menu
Uutiset
Sivu
Menu
Uutiset

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu