Maastohiihdon asiantuntijaliike

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Yritys

Yritys

XCsporttipalvelu Oy Y: 2703312-8 ilmoitettu kaupparekisteriin 1.9.2015, toiminta alkoi 1.10.2015. Yhtiö jatkaa 1997 perustetun Sporttipalvelu Vesa Oksasen "jalanjäljillä". Vaihto-omaisuus, koneet, kalusto ja työkalut sekä varat, ennakokaupat, saatavat ja vastuut siirtyivät kaupalla XCsporttipalvelu Oy:lle.

Yhtiön omistajat: Vesa ja Ville Oksanen...Vesalla pari osaketta enemmän.

Vesa hoitaa välinepuolen päivittäisrutiineja Perniössä ja talvella hiihtokisakaudella joitakin voitelukeikkoja Rexin tallihuollossa. Ville toimii Rovaniemellä Lapin Urheluakatemiassa maastohiihtovalmentajana sekä SHL:n maajoukkueen naisten vastuuvalmentajana. Henkilökohtaisina valmennettavia "meidän tallissa" ovat maajoukkuehiihtäjät: Lauri Vuorinen, Johanna Matintalo ja Verneri Suhonen. Yhtiöllä on aputoiminimi VO2 Coaching joka siis viittaa enemmän Villen osaamisalueeseen.

1.7.2021 Hankimme Vuokatista rivitalokolmion jota tulemme vuokraamaan ainakin alkuvaiheessa määräaikaisilla vuokrasopimuksilla ( min 12 kk ), mutta myöhemmin mahdollisesti lyhyaikaisilla sopimuksilla. Kohderyhmänä erityisesti nuoret hiihtäjät joiden opiskelu ja harjoittelu liittyy Vuokattiin. 1.8.2021 alkaen meillä on vuokralaiset ainakin vuoden tästä eteenpäin. Jos siis on tarvetta, 1.7.2022 voi kysellä mahdollista vapautumista.

Tässä alla hieman historiaa 

Sporttipalvelu Vesa Oksanen ilmoitettiin kaupparekisteriin 18.12.1997 Y-tunnus: 1437977-9 XCsporttipalvelu ( Xross Country ) on työnimi jota olemme käyttäneet jo n. 10 v..

Koska yritys olen minä ja minä olen yritys menee tässä nyt välillä puurot ja vellit sekaisin. Olen tuon henkilökohtaisen osion siirtänyt nimeni alle ja tämä on enemmän yrityksen näkökulmaa:

Pyrin olemaan alueen paras asiantuntemuksella ja tavaravalikoimalla mitattuna. Lisäksi tarjoan tarpeellisia paikallispalveluja pyörä-, suksihuollossa...tässä sitten menee rollaattorit yms.

         

Tässä yllättävänkin väljän näköistä...aina ne tilat loppuu kesken! 

Varsinainen urani tällä saralla alkoi Raision Ulkoilumyllyssä kesällä 1973 ja on jatkunut siitä alkaen jo 48 vuotta.

En voi kehua, että olisin menestynyt, mutta en aio myöskään luovuttaa. Talvet eivät ole aina olleet helppoja. Vapaaehtoistyöhön ja mm. kilpailuhuoltoon viikonloppuisin on mennyt aikaa ja rahaa liiketoiminnan kustannuksella. Myös parin vuoden hiihtotunneliyrittäjyys söi aika paljon virtaa ja pettymyksiäkin tuli enemmän kuin tarpeeksi. Kaduttaisi kuitenkin varmaan jos en olisi kokeillut. Minuuttiakaan en vaihtaisi pois. Se tyypillinen tuska, että sesonkina ei oikein yhden aika riitä ja hiljaisempana aikana sille yhdellekkään ei ole töitä, kulujen kuitenkin ollessa lähes vakiot, on arkitodellisuutta.

Nöyrä kiitos asiakkaille jotka vuodesta- ja vuodenajasta toiseen luottavat minuun. Pyrin jatkossakin olemaan sen luottamuksen arvoinen.

               

                       Oheistoimintana on tullut muutamia päiviä ja öitäkin tehtyä lunta

                

                                   Tässä sitten tulos, kun lumihommat ovat onnistuneet

Muokattu viimeksi: 12.7.2021 08:06

Alavalikko

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu