XCsporttipalvelu Oy > TOIMITUSTAVAT, PYYDETÄÄN LUKEMAAN

TOIMITUSTAVAT, PYYDETÄÄN LUKEMAAN

Kaikki pitkät ( esim sukset /sauvat > 60 cm ) ja painavat ( esim rullasukset ) ja muuten isot paketit toimitetaan Matkahuollon kautta.

Toimitusehtojen mukaan toimitustapa voidaan kuitenkin muuttaa mikäli se valitulla toimitustavalla ylittää oleellisesti kaupan laskemien toimituskulujen määrän. Kts. erikseen ylävalikosta toimitusehdot.

Nyt talvikaudella talvitavaran varasto on siirretty Vuokattiin jonne kauppias muutti joulukuussa 2023. Pääsääntöisesti aamulla aikaisin tsekkaan tilaukset ja varmistan tilille kirjautuneet maksut. Sen perusteella lähden varastolle/verstaalle ja aamupäivän aikana pakkaan maksetut lähetykset. Pitkät, painavat ja isot siis MH-paketteihin ja pienemmät postipaketteihin. Toimitan paketit Sotkamoon n. 7 km:n päähän josta ne samana päivänä lähtevät. Pyrin siihen, että toimitan ne ennen puolta päivää jolloin MH-paketit ehtivät varmasti päivän lähetykseen. Postipaketit lähtevät Sotkamosta vasta klo 16, joten ovat sitten ajoissa. Ne tilaukset ja maksut jotka sitten päivän aikana kirjautuvat ovat ensimmäisenä seuraavan päivän askareissa.

Skis, Skidor | Waxes, vallor | Rollerskis, rullskidor

 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Sepänkatu 1 A 3, 88610 VUOKATTI, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-02-21 14:33:56