XCsporttipalvelu Oy > Rullasukset, varaosat ja tarvikkeet > Käytetyt rullasukset

Käytetyt rullasukset

Ei käytettyjä tällä hetkellä

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Vauhti PSS Skate

 

Vauhti PSS Skate | lisätiedot
Asiakkaalta meni runko rikki. Saatiin reklamaatio sovittua ja toinen ehjä runko jäi meille. Toinen runko on uusi ja eri värinen. Asensin uudet siteet toisen rungon reijityksen mukaan. Menee kengän koolle n. 44 asti, mutta ihan hyvin voi hiihdellä vaikka 37 kengällä.

Pyörät ovat Vauhdin alkuperäiset lähes uudet 3-pyörät = fast

Tässä olis nyt loistava vaihtoehto vaikkapa juniorihiihtäjälle jos tuo eri väritys ei haittaa.

 

150.00 €


Pro Ski Jr Skate

 

Pro Ski Jr Skate | lisätiedot
Pro Ski alumiinirunkoiset käytetyt Jr-skate sukset. Laitoin uudet Marwen US0-pyörät ( 80 x 24 mm ). Suksissa Rottefella ( NNN ) R3-skate siteet. Siteet asennettu siten, että menee max n. 40 kokoinen kenkä.

Pyörien arvo n. 170 €, joten hinta ihan kohdallaan!!!

 

100.00 €


Vauhti Classic 750

 

Vauhti Classic 750 | lisätiedot
N. 10 km hiihdetyt käytetyt sukset.

Akseliväli 750 mm

Kumipyörä 70 x 55 mm ( valmistajan ilmoitus, todellisuudessa 70 x 50 mm ) edessä. Takana Kästle RS10 Classic uudet pyörät.

Kun Vauhti lopetti rullasuksien valmistuksen, ei alkuperäisiä varaosapyöriä luonnollisesti saa, mutta ei hätää!!! Kästle RS10 Classic-/ Swenor Fibreglas-pyörät sopivat, joten varaosia saa!!!

Pitkä ja vakaa alumiinirunko vaimentaa tärinää äärimmäisen hyvin. Rungon erinomainen joustavuus ylös alas suunnassa yhdistettynä kovaan kiertojäykkyyteen ja keveyteen jäljittelee uskomattoman hyvin talvihiihtoa ja pitäen oikeaa hiihtotekniikkaa ja tehokkuutta yllä läpi vuoden.

Lukkopyörä on takana.

Kauppias hiihti ensimmäisen kerran ko suksilla 14.6.2020. Alumiinirunko antoi sopivasti joustoa ja pyöristä tuli vähän lisää...oikein mukava kokemus.

 

200.00 €


SkiGo Classic Carbon

 

SkiGo Classic Carbon | lisätiedot
Skigon Classic Carbon on pitkällä ja hyvin joustavalla hiilikuiturungolla varustettu premium-tason rullasuksi. Pitkä runko ( 770 mm akseliväli ) vaimentaa tärinää tehokkaasti ja tekee suksista suuntavakaat.

Suksiin asennettu Salomon Prolink Pro Classic-siteet ( NNN-yhteensopiva )

Etupyörät jonkinverran kuluneet, taakse asensin uudet Kästlen ( sama kuin Swenor Fibreglas ) STD-pyörät. ( lukko takapyörissä )

Suksien rungoissa melkoisesti kolhuja kun ovat osuneet korokkeisiin yms, mutta ovat siis vain kosmeettisia vaurioita.

 

150.00 €


Vauhti Classic T710 Classic

 

Vauhti Classic T710 Classic | lisätiedot
Nyt tilaisuus päästä edullisesti kiinni perinteisen rullahiihtoon. Vaihdossa tulleet Vauhdin alumiinirunkoiset T710-rullasukset.

Akseliväli 690 mm. Runko ns. alaslaskettu = rungon keskilinja akselilinjan alapuolella. Pyörät 40 x 80 mm melkein uudet Vauhdin alkuperäiset 3-pyörät = nopeat.

Siteet Rottefella Rollerski Classic, asennettu niin, että jopa 47 kokoisella kengällä pystyy hiihtämään, mutta esim 38-39 kanta ylettyy kantapalan päälle. Takapyörissä lukko.

Rungossa alapuolella reippaasti naarmuja jotka ovat tulleet kun runko on korokkeen ylityksessä raapaissut kiinni. Ovat siis kosmeettisia vaurioita.

 

120.00 €


 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-06-12 15:32:09