Sporttipalvelu > Maastohiihtovälineet, ja -tarvikkeet > Sauvat > Rex

Rex

Rex varaosat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Rex R1 pr

 

Rex R1 pr | lisätiedot
Suomessa valmistettu huippukilpasauva, nyt entistäkin kevyempänä ja jäykempänä. 100 % XT-60 hiilikuitu ja ristikkäiskudos aikaansaavat markkinoiden keveimmän sauvaputken, huippuhiihtäjien vaatiman jäykkyyden ja huippuswingin.

XCsporttipalvelussa vapaamittaisena, ilmoita sauvan pituus, niin teemme sinulle sopivan ( pituus= päästä päähän tai somman tasalta kohtisuora etäisyys hihnan ulostuloon = hyötymitta ).

 

179.00 €
249.00 €


Rex R1 pr

 

Rex R1 pr | lisätiedot
Vanhempaa Rexin R1:stä jäänyt varastoon. Myydään nyt tarjouksella. Sauvat vapaa-mittaisena 150-165 cm, 160-175 cm ja 170-185 cm. Voit ostaa vapaa-mittaisena tai lyhennämme haluamaasi mittaan ( pituus= päästä päähän tai somman tasalta kohtisuora etäisyys hihnan ulostuloon = hyötymitta ) 10 €:lla. Ilmoita haluamasi mitta tilauksen lisätietoja kohdassa.
 

109.00 €


Rex R2 pr

 

Rex R2 pr | lisätiedot
Suomessa valmistettu kilpasauva. 100 % HM hiilikuitu ja ristikkäiskudonta tarjoavat keveyttä, jäykkyyttä ja hyvää swingiä. Tyylikäs ulkonäkö.

Meillä vapaamittaisena max 175 cm. Teemme sauvan haluamaasi mittaan veloituksetta, mutta saat myös vapaamittaisena. Ilmoita tilauksen lisätietoja kohdassa sauvan tarkka mitta päästä päähän jos haluat, että me teemme sen valmiiksi. Voit valita myös hihnan koon XS/S = n. 5-7 ja 8 ohuella käsineellä tai M/L = 8 paksulla käsineellä ja siitä isompaan.
 

99.00 €
159.00 €


Rex R3 pr max 165 cm

 

Rex R3 pr max 165 cm | lisätiedot
Paljon huippukilpasauvan ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. 100 % HS hiilikuitu takaa riittävästi jäykkyyttä isokokoisellekin hiihtäjälle.

XCsporttipalvelussa vapaamittaisena tai mitoitettuna pienestä lisämaksusta. Ilmoita sauvan pituus, niin teemme sinulle sopivan ( pituus= päästä päähän tai somman tasalta kohtisuora etäisyys hihnan ulostuloon = hyötymitta ).

Voit valita myös hihnan koon XS/S = n. 5-7 ja 8 ohuella käsineellä tai M/L = 8 paksulla käsineellä ja siitä isompaan.
 

79.00 €
119.00 €


Rex Zenith

 

Rex Zenith | lisätiedot
Paljon huippuominaisuuksia kohtuullisella hinnalla. Korkealaatuisessa, 80% hiilikuidusta valmistetussa sauvaputkessa riittää jäykkyyttä isokokoisellekin hiihtäjälle. Oikein muotoiltu korkkikahva istuu hyvin myös pienemmän käden omaavalle hiihtäjälle. Somman kovametallipiikki takaa hyvän pidon jäiselläkin alustalla.

Ostimme erän viime talven sauvoja. Tästä edullisesti erinomainen sauva niin harraste-kuin aktiivikäyttönkin ja käypä se vaikka rullahiihtoonkin. 

59.00 €


Rex Zenith

 

Rex Zenith | lisätiedot
Paljon huippuominaisuuksia kohtuullisella hinnalla. Korkealaatuisessa, 80% hiilikuidusta valmistetussa sauvaputkessa riittää jäykkyyttä isokokoisellekin hiihtäjälle. Oikein muotoiltu korkkikahva istuu hyvin myös pienemmän käden omaavalle hiihtäjälle. Somman kovametallipiikki takaa hyvän pidon jäiselläkin alustalla.

Tästä edullisesti erinomainen sauva niin harraste-kuin aktiivikäyttönkin ja käypä se vaikka rullahiihtoonkin. 

69.00 €
94.90 €


Rex Acadia

 

Rex Acadia | lisätiedot
Kevyt 60 % hiilikuitua sisältävä komposiittisauva soveltuu hyvin aktiiviselle harrastajalle. Soveltuu jäykkyytensä puolesta myös luistelusauvaksi lyhyissä mitoissa.

Max mitta meillä 160 cm jotta on riittävän jäykkä. 

49.00 €
69.00 €


Rex R1 Tiger

 

Rex R1 Tiger | lisätiedot
Huippukevyt nuorille suunniteltu kilpasauva. Korkea 90 % hiilikuitupitoisuus ja erityisesti lyhyemmille hiihtäjille suunniteltu rakenne tarjoaa erinomaisen swingin.

XCsporttipalvelussa vain 140 cm sauvoja joista teemme juuri sen mittaiset kun haluat samaan hintaan. Ilmoita tilauksen lisätietoja kohdassa haluamasi pituus ( koko mitta, päästä päähän )

 

49.90 €
79.90 €


Rex R3 Tiger pr

 

Rex R3 Tiger pr | lisätiedot
UUTUUS! Tiger on Kilpahiihtosauva junioreille. Sama tyylikäs ulkonäkö kuin maailman huippujen käyttämässä R1-sauvassa.

XCsporttipalvelussa vapaamittaisena, 125 cm ja max 140 cm ilmoita sauvan pituus, niin teemme sinulle sopivan ( pituus= päästä päähän tai somman tasalta kohtisuora etäisyys hihnan ulostuloon = hyötymitta ).

 

35.00 €
45.90 €


Rex Road Racing rullahiihtosauva 100 % HK / pr

 

Rex Road Racing rullahiihtosauva 100 % HK / pr | lisätiedot
Sauvan hinta oli pitkään 69 € kun halusin pienentää varastoa, vaan pääsi epähuomiossa lähes loppuun. Kun tilasin uusia, hinta olikin sitten jotain muuta kuin aiemmin. Silti vielä halpa 100 % HK 

89.00 €


Rex Omega

 

Rex Omega | lisätiedot
Edullinen perussauva satunnaisesti hiihtävälle. Soveltuu erityisesti kevyille hiihtäjille. Ergonomisesti muotoiltu kahva ja helposti säädettävä hihna

Sauvan pituuden ylittäessä 149 cm, perimme 5 € lisäkulua koska yli 150 cm paketista menee lisämaksu MH-toimituksessa. ( kaikki sauvat MH-toimitus ) 

19.00 €


Rex Rx Race hihnat pr

 

Rex Rx Race hihnat pr | lisätiedot
Rexin kilpasauvan varaosahinat. Kaksi kokoa M/L ja XS/S 

17.90 €


Rex Rx Power kilpakahvat pr

 

Rex Rx Power kilpakahvat pr | lisätiedot
Kilpasauvojen ( R1 ja R3 ) kahvat. Hihnan kiila tulee kahvojen mukana vaikka sitä ei kuvassa olekkaan. Kahvan sisähalkaisija 16,5 mm joten sopii myös muihin sauvoihin.

 

15.00 €


Rex Rx Race sommat pr

 

Rex Rx Race sommat pr | lisätiedot
Rex kisasauvan sommat 8,5 mm sovitteella. Paketti ottaa senverran tilaa, että tulee valitetavasti hieman enemmän toimituskuluja ( 7 € ). Tilaa samaan pakettiin muutakin, niin tasoittuu!!!

 

15.00 €


Rex Rx Sport sommat pr

 

Rex Rx Sport sommat pr | lisätiedot
Mustaa löytyy varastosta. Sommassa 10 mm sovite. Paketti ottaa senverran tilaa, että tulee valitetavasti hieman enemmän toimituskuluja ( 7 € ). Tilaa samaan pakettiin muutakin, niin tasoittuu!!!

 

15.00 €


Rex sompa iso pr

 

Rex sompa iso pr | lisätiedot
Iso sompa esim hiihtosuunnistukseen tai umpihankeen. Joko 8,5 mm tai 10 mm sovitteella 

17.00 €


Rex rullahiihtopiikki + adapteri / pr

 

Rex rullahiihtopiikki + adapteri / pr | lisätiedot
Adapteriholkki kiinnitetään sauvaan sauvaliimalla. Pystyt vaikkapa kesken lenkin vaihtamaan toisen sauvan piikkiä hyväksikäyttäen uuden piikin kuluneen tilalle. Terävät piikit voivat olla vaikkapa taskussa mukana. Paketti sisältää holkit ja piikit. Halkaisijat 8,5 ja 10,5 mm. Kovametallipiikit. 

16.50 €


Rex sompaliima 45 g

 

Rex sompaliima 45 g | lisätiedot
45 g sompaliimaa pitovoidepurkkiin pakattuna

 

10.50 €


 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2020-07-10 16:16:55