XCsporttipalvelu Oy > Maastohiihtovälineet, ja -tarvikkeet > Poistovoiteet > Vauhti > Pikatuotteet

Pikatuotteet

Nestemäiset luistovahat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Vauhti PIKAPITO WET

 

Vauhti PIKAPITO WET | lisätiedot
Pakkauskoko: 80ml
Kelialue: +10/-1°C

Kaikille lumilaaduille soveltuvien Pikapitojen käyttö on nopeaa ja helppoa. Voiteet ovat erittäin kulutuskestäviä ja yhdellä pitovoitelulla hiihdät lumen laadusta ja suksen pohjamateriaalista riippuen jopa 50 km.

Voit levittää pikapidon vanhojen pitovoiteiden päälle, mutta poistamalla vanhat purkki- ja liisterivoiteet saat paremmin toimivat sukset. Pikapitoja ei tarvitse poistaa vaan voit lisätä voidetta entisen voiteen päälle.

 

9.95 €
12.90 €


Vauhti GW Liquid 80 ml

 

Vauhti GW Liquid 80 ml | lisätiedot
Suositut Vauhti perusvahat nyt myös nestemäisessä muodossa. 

10.90 €
12.90 €


Vauhti LF Wet Liquid 80 ml

 

Vauhti LF Wet Liquid 80 ml | lisätiedot
Nestemäinen luisto toimii vesikeleistä kosteisiin nollakeleihin ja hylkivät erittäin hyvin likaa. Nestemäisten luistovahojen etuna on helppo ja nopea käyttö. LF WET-nestemäinen luisto pohjautuu Vauhdin kilpahiihdossa käytettäviin raaka-aineisiin sekä korkealuokkaisiin liuottimiin, joiden ansiosta sillä on erinomaiset luisto-ominaisuudet ja hyvä kulutuskestävyys. Parhaimmillaan käytettynä Quick Base-pohjusteen kanssa.

 

11.90 €
13.90 €


Vauhti HF Wet Liquid 80 ml

 

Vauhti HF Wet Liquid 80 ml | lisätiedot
Nestemäinen luisto toimii vesikeleistä kosteisiin nollakeleihin ja hylkivät erittäin hyvin likaa. Nestemäisten luistovahojen etuna on helppo ja nopea käyttö. HF WET-nestemäinen luisto pohjautuu Vauhdin HF-sarjassa käytettäviin raaka-aineisiin sekä korkealuokkaisiin liuottimiin, joiden ansiosta saadaan erinomainen imeytyminen pohjamuoviin, toiminta sekä voiteen hyvä kulutuskestävyys. Luisto säilyttää suksen pohjamuovin suorituskyvyn muuttumattomana kuumavoiteita pidempään. Parhaimmillaan käytettynä Quick Base-pohjusteen kanssa tai vahavoiteiden päällä. HF WET on erinomainen tuote fluoripuristevoitelun alusvoiteena tai sekoitettuna niiden kanssa.

 

22.50 €
26.90 €


Vauhti HF Mid Liquid 80 ml

 

Vauhti HF Mid Liquid 80 ml | lisätiedot
Nestemäinen luisto soveltuu kaikille lumilaaduille. Nestemäisten luistovahojen etuna on helppo ja nopea käyttö. HF MID-nestemäinen luisto pohjautuu Vauhdin HF-sarjassa käytettäviin raaka-aineisiin sekä korkealuokkaisiin liuottimiin, joiden ansiosta saadaan erinomainen imeytyminen pohjamuoviin, toiminta sekä voiteen hyvä kulutuskestävyys. Luisto säilyttää suksen pohjamuovin suorituskyvyn muuttumattomana kuumavoiteita pidempään. Parhaimmillaan käytettynä Quick Base-pohjusteen kanssa tai vahavoiteiden päällä. HF MID on erinomainen tuote fluoripuristevoitelun alusvoiteena tai sekoitettuna niiden kanssa.

 

22.50 €
26.90 €


Vauhti HF Cold Liquid 80 ml

 

Vauhti HF Cold Liquid 80 ml | lisätiedot
Nestemäinen luisto toimii kuivalta uudelta lumelta kylmiin pakkaskeleihin. Nestemäisten luistovahojen etuna on helppo ja nopea käyttö. HF Cold-nestemäinen luisto pohjautuu Vauhdin HF-sarjassa käytettäviin raaka-aineisiin sekä korkealuokkaisiin liuottimiin, joiden ansiosta saadaan erinomainen imeytyminen pohjamuoviin, toiminta sekä voiteen hyvä kulutuskestävyys. Luisto säilyttää suksen pohjamuovin suorituskyvyn muuttumattomana kuumavoiteita pidempään. Parhaimmillaan käytettynä Quick Base-pohjusteen kanssa tai vahavoiteiden päällä. HF COLD on erinomainen tuote fluoripuristevoitelun alusvoiteena tai sekoitettuna niiden kanssa.

 

22.50 €
26.90 €


Vauhti UF Liquid Glide 80 ml

 

Vauhti UF Liquid Glide 80 ml | lisätiedot
Wet = Märälle alustalle, erityisesti vanhalle ja likaiselle lumelle
Mid = Kostealle alustalle, ertyisesti uudelle ja satavalle lumelle
Cold = Kylmälle kelille, erityisesti tykkilumelle ja vanhalle lumelle 

34.90 €
49.90 €


Vauhti UF LDR Liquid 80 ml ( 1 )

 

Vauhti UF LDR Liquid 80 ml ( 1 ) | lisätiedot
UF LDR on täysin uudentyyppinen nestemäinen luistovoide, jossa yhdistyy nestemäisten parafiinien ja pinnoitteiden parhaat ominaisuudet. Tarkasti optimoitujen vaharaaka-aineiden ja erittäin korkean fluoripitoisuuden ansiosta tuote on äärimmäisen hyvin kosteutta sekä likaa hylkivä ja omaa erityisen hyvän kulutuskestävyyden. Tuotantoprosessin kehityksen tuloksena tuote sisältää reippaan annoksen puhdasta LDR fluoripulveria, joka minimoi pohjamateriaalin pintaenergiaa lisäten luistoherkkyyttä ja kulutuskestävyyttä entisestään. Nestemäinen voide imeytyy tehokkaasti ja säilyttää pohjamuovin suorituskyvyn kuumavoiteita pidempään.

 

69.00 €
79.90 €


Vauhti RC Speed Liquid 80 ml UUTUUS

 

Vauhti RC Speed Liquid 80 ml UUTUUS | lisätiedot
Saatavana 30.1. alkaen

RC Speed Wet +10/-6 Kaikilla lumilaaduilla vesikeleistä kosteisiin nollakeleihin

RC Speed Mid +2/-4 Kaikilla lumilaaduilla kostealla alustalle, erityisesti uudelle ja kostealle lumelle

RC Speed Cold -3/-15 Kaikilla lumilaaduilla pakkaskeleissä 

64.90 €
79.90 €


 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2022-08-09 08:24:05