XCsporttipalvelu Oy > BUSSIENNAKKOPAKETTI, lue tästä

BUSSIENNAKKOPAKETTI, lue tästä

Anttilan konkurssin jälkeen on puhuttu asiakkaan oikeuksista konkurssitilanteessa. Jos on maksanut verkkokauppaostoksensa luottokortilla, saa maksun takaisin luottoyhtiöltä. Muissa tapauksessa jää tavarat ja maksu saamatta koska yksittäiset asiakkaat ovat velkojien järjestyksessä ns. jämäsijoilla. Kuluttajaliiton lakimieskin suositteli maksamaan ostokset luottokortilla...eipä ole sellaista mahdollisuutta meillä, eikä ihan heti tulekkaan, mutta...

XCsporttipalvelu ei ole Anttila eikä se ole lähiaikoina menossa konkurssiin. Jos sellaisia oireita alkaa olla, verkkokauppa varmasti suljetaan ajoissa.

Jos kuitenkin epäilyttää ostaa meidän verkkokaupasta, voit valita toimitustavaksi bussiennakkopaketin jolloin bussiennakkopalkkio 8 € lisätään hintaan + rahti tulee asiakkaan maksettavaksi jolloin meidän sopimushinta kuten myös verkkokaupan laskema toimituskulu ei ole voimassa. Maksat vasta samalla hetkellä kun saat paketin. Jos haluat näin meneteltävän, laita pyyntö tästä tilauksen lisätietoja kohtaan ja jää odottamaan pakettia.

Skis, Skidor | Waxes, vallor | Rollerskis, rullskidor

 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2023-09-28 09:17:09