Sporttipalvelu > Suunnistus

Suunnistus

Suunnistus kuuluu omiin kesäharrastus suosikkeihin. Siksi vähän perusjuttuja myynnissä ja nyt uutena NVII-kengät.

NVII kengät

Kompassit | Suunnistushousut | Suunnistussukat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

NVII Forest 1

 

NVII Forest 1 | lisätiedot
Kestävä koviin olosuhteisiin valmistettu metallinastakenkä. Mallin istuvuus on tiukka ja jalkasi ei pääse liikkumaan kengän sisällä. Forest 1 mallissa on Superfabric ulkokuori, ProtectOR tuki sekä 3-compound välipohja. Forest 1 kengässä on 15 parasta mahdollista pitoa varten aseteltua metallinastaa.
 

160.00 €


NVII Forest 2

 

NVII Forest 2 | lisätiedot
Kestävä koviin olosuhteisiin kehitetty kuminappulakenkä. Mallin istuvuus on tiukka ja jalkasi ei pääse liikkumaan kengän sisällä. Forest 2 mallissa on Superfabric ulkokuori, ProtectOR tuki sekä 3-compound välipohja.
 

150.00 €


NVII Terra TT

 

NVII Terra TT | lisätiedot
Terra TT on täydellinen yleiskenkä monipuoliseen maastojuoksuun. Kenkä toimii moitteettomasti niin poluilla kuin metsässä. Terra TT on hyvä valinta harjoittelukengäksi mutta sitä voi hyvin käyttää myös kisoissa. Terra TT:ssa yhdistyy erinomainen pito NVii periaatteen mukaisesti keveyttä unohtamatta. Performance lesti kengässä on hiukan leveämpi Forest malleihin verrattuna. Ulkopohjan materiaali on butyylikumia. Pohjassa on 4,5-5,5mm korkeat kuminappulat. Pito on loistava hyvinkin erilaisilla alustoilla ja uuden NRG+ välipohjan ansiosta kenkä toimii hyvin myös ULTRA TRAIL kisoissa.
 

165.00 €


NVII Terra Dopp Superfabric

 

NVII Terra Dopp Superfabric | lisätiedot
Terra Dobb on extreme valinta niille, jotka haluavat kenkältään parhaan mahdollisen pidon. Kenkä on kehitetty raskaisiin maastotyyppeihin sekä lumeen ja jäälle. Terra Dobb mallissa yhdistyy täydellinen pito, NVii periaatteen mukaisesti keveyttä unohtamatta. Kenkä sopii mainiosti talvijuoksuun ja erityisesti kun on liukasta. 

175.00 €


Str8 peukalokompassi

 

Str8 peukalokompassi | lisätiedot
Uuden Str8 kompassin on kehittänyt 20 vuotta Australian maajoukkueessa suunnistanut Warren Key. Kehitystyöhön käytettiin peräti 4 vuotta. Yhteistyössä suunnittelussa maailman paras suunnistaja Thierry Gueorgiou. Uudessa kompassissa on panostettu huomiota herättäviin suuntaviivoihin, vakaaseen neulaan sekä ergonomisuuteen. Täysin uutta on suunnistajan mieltymysten mukaan säädettävä peukalon paikka.Neularasiaa on suojattu alumiinisella reunuksella. Kompassin pohjassa on karttamuoviin paremmin tarraavat silikonit.
Pakkauksen mukana tulee kaksi erilaista kiinnitysremmiä.
Kompassia on saatavana sekä vasemmalle että oikealle peukalolle ja siihen on saatavana lisävarusteena myös
suurennuslasi. 

76.50 €
89.00 €


Pitkät suunnistushousut Terminator musta

 

Pitkät suunnistushousut Terminator musta | lisätiedot
Suunnistukseen tarkoitetut perinteiset pitkät kilpailuhousut valmistettu hyvin hengittävästä TRAIL O-AIR -materiaalista, ja niissä on O-VENT mesh -osiot hengittävyyden lisäämiseksi. Muotoonommellut polvet ja laakasaumat takaavat käyttömukavuuden. Housuissa on takatasku ylimääräiselle kompassille tai energiageelille. Tyköistuva unisex leikkaus.

Pesu 40°
Materiaali 100 % polyesteriä 

39.90 €


Capri suunnistushousut Terminator Musta

 

Capri suunnistushousut Terminator Musta | lisätiedot
Suunnistukseen tarkoitetut perinteiset 3/4-pituiset kilpailuhousut valmistettu hyvin hengittävästä TRAIL O-AIR -materiaalista, ja niissä on O-VENT mesh -osiot hengittävyyden lisäämiseksi. Muotoonommellut polvet ja laakasaumat takaavat käyttömukavuuden. Housuissa on takatasku ylimääräiselle kompassille tai energiageelille. Tyköistuva unisex leikkaus. 

39.90 €


Noname suunnistussukat musta

 

Noname suunnistussukat musta | lisätiedot
Pitkävartiset ja kestävät sukat suunnistukseen. Sukissa on saumattomat kärki- ja kantapääosat ihoärsytysriskin pienentämiseksi. Strategisesti ribatut alueet estävät sukkia valumasta alas juoksemisen aikana ja takaavat siten sukkien käyttömukavuuden ja hyvän istuvuuden. Koot S-XL
S = 37-39, M=40-42, L=43-45, XL=46-47 

18.90 €


 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2020-07-27 11:01:45