XCsporttipalvelu Oy > Maastohiihtovälineet, ja -tarvikkeet > KÄSTLE ENNAKKOTILAUS KAUDELLE 24-25 > Jr-kilpasukset + skin

Jr-kilpasukset + skin

Tietoa Jr-kilpasuksista olen hankkinut omien lastenlasten kautta. Ollaan löydetty ihan hyvin toimivia suksia, mutta toki esim luistojen analysointi ei 7- ja 10-vuotiailla ole ihan helppoa. Voidaan laskea alamäkeä ja mitata liukupituuksia tai vaikka liukuaikaa / -matka. Se sopii tasavertaisilla suksilla voiteiden tai kuvioiden vertailuun, ei niinkään suksen ominaisuuksien testaamiseen. Suksen ominaisuuksien testaamisessa on niin monta muuta seikkaa jotka hiihtäjän pitäisi analysoida. Kun kisapaikoilla olen vuosikymmeniä kiertänyt, se lähimmän matalan nyppylän päältä laskeminen näyttää olevan se yleisin testaustapa??????

Jos juniori hiihtää suksella numerolappu rinnassa, kannattaa lisäpalvelua harkita vakavasti ainakin skate-suksiin jos hiihdetään enimmäkseen pakkaskeleissä. Perinteisen suksi toimii ladulla varsin hyvin. Ollaan otettu 10 € pois lisäpalvelun hinnasta vrt aikuisten sukset...työpalkka siitä ei enää saa, mutta se on palvelua.

Viimeinen tilauspäivä meni. Laitoin sukset valikossa "piiloon" mutta en voi poistaa tätä tekstia ilman, että poistan tekstit suksien valikosta kokonaan. Jätän tekstit siis odottamaan seuraava kevättä...säästää aikaa!

 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-07-20 09:08:16