XCsporttipalvelu Oy > Rex HF 21 Spray -2…-8°C ( 2 )

Rex HF 21 Spray -2…-8°C ( 2 )

HUOM! 85 ml pakkaus jää historiaan. Ostin muutama sata purkkia. Nyt edullisesti asiakkaalle ensi talven nopeat ja helpot kisavahat.

Kaikki lumityypit.

Sinisen parkun kelialueelle kehitetty HF21 on Rexin kaikkien aikojen liukkain vaha! Uusi nestemäinen sprayversio tekee sen levittämisestä vielä nopeampaa ja helpompaa. Kehitetty erityisesti pulvereiden alusvoiteeksi, mutta toimii erinomaisesti myös ilman pinnotteita.

Racing Service HF Spray -luistovahat
Rexin parhaat HF-sarjan luistovahat nyt nestemäisessä muodossa. Vaharesepti on 100% sama – vain levitystapa on erilainen.
Edistysaskeleet tuotekehityksessä sekä liuotinteknologiassa ovat mahdollistaneet uudet nestemäiset versiot Rexin HF-sarjan luistovahoista, ilman kompromisseja. Maailmancup-tason korkeafluorinen luistovaha ei ole koskaan ollut näin helppo levittää.

Maajoukkueen kanssa yhteistyössä kehitetyt luistovahat nyt nestemäisinä versioina.
Nyt voit levittää aitoa Rex HF:ää ilman voitelurautaa ja siklaamista! Nopeampaa kilpavoitelua ilman käryä ja siklausjätettä.
Kulutuskestävyys hyvä, koska vaharesepti on täysin sama kuin kuumavoideltavassa versiossa.
Yhdellä HF Sprayllä voitelet jopa enemmän kuin yhdellä pakkauksella kuumavoideltavaa HF-vahaa.
Luistotesteissä sprayversio on ollut kuumavoideltaa vahaa nopeampi. ( 30 km kestävyystesti, spray oli nopeampi koko testin ajan)

Rex HF 21 Spray -2…-8°C ( 2 )
 Rex HF 21 Spray -2…-8°C ( 2 )

Hinta: 25.00 €

 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2021-04-12 20:04:32