Sporttipalvelu > Fischer Speedmax Classic sis siteet

Fischer Speedmax Classic sis siteet

Vihdoinkin Fischeriltä leveäpyöräinen perinteisen rullasuksi. Suksen runko on hiilikuituvahvistettu jossa haarukat on integroitu runkoon. Runkoja medium ( < 85 kg ) ja stiff ( > 85 kg ).

Suksiparin paino 1660 - 1700 g ( medium-stiff ), joten erittäin kevyt. Akseliväli 745 mm. Pyörän halkaisija 70 mm, leveys 45 mm. Lukko takapyörässä. Turnamic-rollerski siteet kuuluvat hintaan.

Vakiopyörä on Medium...vaikea sanoa miten se on verratavissa muiden merkkien pyöriin / nopeuteen / rullaavuuteen.

Kauppias oli kuntoutunut muutaman viikon sairastelusta ja pääsi 10.5. testaamaan suksia: Hyvin samantyyppinen hiihtää kuin Swenorin Fibreglas, mutta kevyempi. Runko joustaa mutta hiilikuitu kaiketi on aika kovaa joten huonolla pinnalla hieman tärinä tulee läpi. Hyvällä pinnalla menee hienosti. Suksi kyllä pinnanmuodoista vetelee johonkin, mutta nilkalla saa korjattua helposti. Testipaikasta ja -säästä johtuen jouduin aika paljon puskemaan loivaan ylämäkeen ja kovaan vastatuuleen. Helposti menee yksipotkuisella ja jyrkempään ei vaikeuksia hiihtää vuorohiihtoa. Medium pyörä ihan mukava 60-kymmppiselle tasatyöntöönkin tasaisella. Kivituhkalle / soralle ei ehkä asiaa kun pyörän leveys 45 mm, mutta kokeillaan sekin joku päivä. Hienot sukset!!!

Fischer Speedmax Classic sis siteet
 Fischer Speedmax Classic sis siteet

Hinta: 389.00 € 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2020-05-28 11:27:05