XCsporttipalvelu Oy > Vauhti Skate 650

Vauhti Skate 650

Akseliväli 650 mm, kumipyörä 100 x 24 mm

• kestävä alumiinirunko
• pitkä ja erittäin kiertojäykkä runko
• rungon pituus ja hyvälaatuinen alumiini vaimentaa tärinää ja tekävät suksesta erittäin vakaat hiihtää

Vauhti on porauttanut suksiin valmiiksi reijät Salomonin reikäjaolla...siis sidevalinta joko SNS Salomon Pilot ( myös RS Carbon ) tai Salomon Prolink ( NNN ). Esim Rottefellan Rollerski sopii kyllä yhden lisäreijän porauksella, mutta side tulee varsinkin piemimmälle kenkäkoolle liian eteen.

Voit "säätää" suksen vastusta valitsemalla suksiin eri nopeuksisia pyöriä. Vakiotoimitus on Skate-pyörä 3 = nopea, mutta voit valita myös 2-pyörän = medium tai 1-pyörän = slow tai voit valita "sekarengastuksen". Jos laitat hitaamman pyörän eteen, vastusta tulee hieman lisää ja jos laittaa saman hitaamman pyörän taakse, vastus kasvaa taas hieman. Laita siis tilauksen lisätietoihin jos haluat muuttaa vakiorengastusta niin me teemme sen valmiiksi eikä maksa yhtään lisää.

Kauppias oli senverran kuntoutunut muutaman viikon sairaudesta ja pääsi 10.5. kokeilemaan suksia. Ennakko-odotus oli vähäinen koska suksi on suora ( runko ei ole alaslaskettu ), rungon alumiini on melko paksua = painaa jonkinverran enemmän kuin jotkut muut alurunkoiset ja Salomonin Prolink ei ole oma suosikkiside, Pieleen meni. Vakaat, helpot hiihtää, painoa ei huomaa ja siteetkin ihan käyttökelpoiset. En osaa sanoa, onko rungon pituudella haettu jotain suksimaisuutta, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole. Suosittelen jos alurunkoinen kiinnostaa ja hintakin on kohdallaan.

Vauhti Skate 650
 Vauhti Skate 650

Hinta: 199.00 € 259.00 € 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2020-09-20 11:58:03