XCsporttipalvelu Oy > Fischer Speedmax Classic sis siteet

Fischer Speedmax Classic sis siteet

Tuli ostettua joitakin suksimalleja liikaa ennakkon. Tämä yksi niistä. Myydään nyt erikoistarjouksella.

No niin. Jos joku on katsellut näitä ja harkinnut, niin se halvempi hinta jolla olin ostanut ja myynyt viime kaudella, on nyt sitten mennyt ns ohi. Jouduin ostamaan uuden erän ja hinta on valitettavasti ihan toinen, mutta edelleen hintansa "väärtti".

Leveäpyöräinen ( 45 mm ) perinteisen rullasuksi. Suksen runko on hiilikuituvahvistettu jossa haarukat on integroitu runkoon. Runkoja medium ( < 85 kg ) ja stiff ( > 85 kg ).

Suksiparin paino 1660 - 1700 g ( medium-stiff ), joten erittäin kevyt. Akseliväli 745 mm. Pyörän halkaisija 70 mm, leveys 45 mm. Lukko takapyörässä. Turnamic-rollerski siteet kuuluvat hintaan.

Vakiopyörä on Medium. Hieman hitaampi kuin esim. Vauhdin Fast-pyörä, lähellä Marwen 6-pyörää.

Ilmoita tilauksen lisätietoja-kohdassa minkänumeroisella kengällä suksilla pääsääntöisesti hiihdetään, niin voidaan optimoida siteen asennus.

Kauppias pääsi 10.5. testaamaan suksia: Hyvin samantyyppinen hiihtää kuin Swenorin Fibreglas, mutta kevyempi. Runko joustaa mutta hiilikuitu kaiketi on aika kovaa joten huonolla pinnalla hieman tärinä tulee läpi. Hyvällä pinnalla menee hienosti. Suksi kyllä pinnanmuodoista vetelee johonkin, mutta nilkalla saa korjattua helposti. Testipaikasta ja -säästä johtuen jouduin aika paljon puskemaan loivaan ylämäkeen ja kovaan vastatuuleen. Helposti menee yksipotkuisella ja jyrkempään ei vaikeuksia hiihtää vuorohiihtoa. Medium pyörä ihan mukava 60-kymmppiselle tasatyöntöönkin tasaisella. Kivituhkalla / soralla myös mahdollista hiihtää jos pohja on kova, on kokeiltu. Hienot sukset!!!

Fischer Speedmax Classic sis siteet
 Fischer Speedmax Classic sis siteet

Hinta: 399.00 € 519.00 € 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2022-08-09 08:24:05