XCsporttipalvelu Oy > Peltonen Infra C Skin ( 21-22 )

Peltonen Infra C Skin ( 21-22 )

Aiemmin vientimallina ollut Infra C ( C = Cosmic ) tuotiin pari kautta sitten myös Suomen markkinoille.
• kevyt kennorunko
• PRG 4100 kilpapohja
Nyt Infra C:n saa myös karvapohjaversiona. Suksiin on valmiiksi asennettu Move Plate + mukana tulee plateen sopiva kisko jonka avulla suksiin voi asentaa minkä tahansa NNN-NIS-siteen. Jos haluaa siteen säädön mahdollisimman helpoksi, on mahdollisuus valita Rottefella uusi Move Switch + NIS-side. Tällöin siteen säätäminen onnistuu vaikka pysähtymättä tai ainakin ottamatta suksia pois jalasta.

Suosittelemme Move-siteen valitsemista vaikka edullisimpiakin vaihtoehtoja pystyy suksiin asentamaan. Kun säätö on helppoa, tulee säädettyä, mutta jos se on hankalaa, ei tule säädettyä. Säätö on merkityksellinen suksen käytettävyyden/toiminnan kannalta . Miksi: Pystymme valitsemaan sukset asiakkaan painon mukaan, mutta emme voi tietää miten asiakas hiihtää. Tällöin helppolla säädettävyydellä saadaan sukset asiakkaalle varmasti sopiviksi.

Ollaan siis supistamassa toiminnan volyymia ja siksi sukset toimitetaan periaatteella: Tee tilaus > luottohenkilöt Peltosella, Fischerillä tai Rossignolilla valitsevat sopivat. Kun sukset tulevat meille, tarkastan vielä mittaukset jonka jälkeen mahdolliset lisäpalvelut ja toimitus. Ihan ei päästä verkkokaupan 5 arkipäivän toimitusehtoon, mutta pienellä viiveellä siis. Jos sopivaa ei löydy, ilmoitamme siitä emmekä myy mitään sinnepäin.

Lisäpalvelut uusiin suksiin:

palvelu 1 = suksen luistoalueen pohjustus 10 €

suksen luistoalueen pohjustus = Rex sin LF + Rex grafiitti LF + Rex sin LF, joka välissä siklaus, kuvion avaus ja harjaus

Peltonen Infra C Skin ( 21-22 )
 Peltonen Infra C Skin ( 21-22 )

Hinta: 369.00 € 479.00 €


 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Karlstadintie 8, 25500 Perniö, Finland
puh. +358 40 534 9215 , sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2021-10-23 14:45:11