XCsporttipalvelu Oy > Korvaava etupyörä 80x40 mm ilman pitolaakeria / kpl

Korvaava etupyörä 80x40 mm ilman pitolaakeria / kpl

Korvaava etupyörä Vauhdin PSS 730 Wide suksiin...on toki kapeampi, joten hiihto soralla tai kivituhkalla ei oikein onnistu, mutta asfaltilla pääsee hyvin. Soveltuvuus on kauppiaan toimesta hiihtämällä testattu. Esim SC6-pyörä hieman hitaampi kuin Vauhdin nopea pyörä. Teetimme paikallisessa sorvaamossa rosteri-välikappaleet jotka sopivat pyörän ja haarukan väliin. Kun tilaat yhden pyörän, 2 kpl välikappaleita tulee mukana. Välikappaleita ei myydä erikseen. Kun/jos joudut myöhemmin tilaamaan uudet vastaavat pyörät ja sinulla on jo välikappaleet ennestään, voit tilata Marwen varaosapyörät. Ko etupyörän voi toki asentaa myös taakse ja työnnellä tasuria.

Marwen Free-kumirulla, jolla hyvä kulutuskestävyys ja märkäpito. Mahdollistaa hiihdon myös märällä säällä. Rulla sisältää rullan lisäksi keskiöholkin (osa 13b) ja 2 kpl laakereita (osa 12). Soveltuu seuraaviin malleihin:

Huom! Marwe hieman muuttanut rullia / rullien merkintöjä. Ei ole enää erikseen Skate- ja Classic-rullaa pitolaakerilla vaan sama käy molempiin. Perinteisen rulla tuli hieman pyöreämmäksi ja vastaavasti skate-rulla vähän vähemmän pyöreäksi reunoiltaan. Merkintä muuttui esim: 6C0 = SC0

Alla Marwen tulkinta pyörien vierintävastuksesta suhteessa lumella hiihtoon. Kauppiaan tulkinta ko pyöristä on "pykälän" verran hitaampaan suuntaan, mutta jokainen saa sitten tulkita itse? Korvaavuus on siis tekninen, mutta vierintävastuksessa on eroja ja esim Vauhdin suksissa Fast oli standardipyörä ja näinollen itse valitsisin SC0-pyörän jos haluaisin lähelle samaa vierintävastusta. Valitse sopiva pyörän nopeus valikosta.


SC6 - Vakionopeuksinen rulla: normaali vierintävastus simuloiden hiihtoa pakkaslumella
SC0 - Nopea rulla: pieni vierintävastus simuloiden hiihtoa jäisellä lumella
SC7 - Hidas rulla: suuri vierintävastus simuloiden hiihtoa nuoskalumella
SC8 - Erittäin hidas rulla: erittäin suuri vierintävastus voimaharjoitteluun
SCR - Erittäin nopea rulla: erittäin pieni vierintävastus sprinttiharjoitteluun + 8 € / kpl

Korvaava etupyörä 80x40 mm ilman pitolaakeria / kpl
Korvaava etupyörä 80x40 mm ilman pitolaakeria / kpl
 Korvaava etupyörä 80x40 mm ilman pitolaakeria / kpl

Hinta: 49.90 € 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Sepänkatu 1 A 3, 88610 VUOKATTI, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-02-21 14:33:56