XCsporttipalvelu Oy > Marwe Skating 620 FX UUSI RUNKO

Marwe Skating 620 FX UUSI RUNKO

- Uusi rungon valmistusmateriaali: Komposiitti (Lasikuituvahvisteinen vinyyliesteri komposiitti-profiili)
- pitkäikäinen, erinomainen kosteuden kestävyys, hyvät mekaaniset ominaisuudet, materiaali kierrätettävissä
- Akseliväli 620 mm
- pyörät uretaani 100 x 25 mm
- paino 1,9 kg / pr ilman siteitä

Pyörävaihtoehdot, huom! Pyörien nopeusluokitus on ajateltu kilpahiihtäjän tarpeita, kuntohiihtäjä voi ottaa yhden luokan nopeammat, tämä kauppiaan oma näkemys.
Fast Wheel US0
Standard Wheel US6
Slow Wheel US7
Very Slow Wheel US8

Rullasuksen rullana on legendaarinen Marwe uretaanirulla, jonka kulutuskestävyys on moninkertainen kilpailijoihin nähden ja märkäpito on täysin omaa luokkaansa.

Runkoja on kolmea jäykkyyttä: Flex, Medium ja Stiff. Ei ole painorajoja, vaan joustavampia ja vähemmän joustavia joka määrittelee valinnan suurinpiirtein näin: Juniorit ja kevyet hiihtäjät Flex, normaalikokoiset- / -painoiset Medium ja isokokoiset ja painavat hiihtäjät Stiff. Otamme omaan varastoon toistaiseksi Flex-runkoisia vain 590-mallin joka sopisi paremmin juniorille. Kun saamme kokemusta ja palautetta muista malleista, niin sitten mahdollisesti laajennamme omaa varastoa.

Myymme ensisijaisesti suksiin vain Rottefellan Rollerski-siteitä sen vuoksi, että olemme tulleet siihen tulokseen, että ne ovat parhaat siteet. Kun hiihtokenkä joka potkulla työntää joustopalaa, Rottefellan siteissä pala menee aina vaan tiukemmin paikoilleen. Kilpailevassa merkissä se pyrkii joka potkulla irroittamaan palaa paikoiltaan ja joskus se sitten irtoaa ja kauppias kehottaa ostamaan uudet siteet. Jos haluat siis muut siteet, ota yhteyttä, niin sovitaan. Rottefellan Rollerski-siteissä vakiojoustopalana Skatessa Medium, perinteisessä Hard. Voit valita myös Skateen Hard-palat tai perinteiseen Medium-palat jos haluat. Vaihdettavista joutopaloista 8,30 € lisämaksu kun joudumme ostamaan ne erikseen, asiakas saa myös mukana tulevat alkuperäiset palat.


Ilmoita tilauksen lisätietoja-kohdassa minkänumeroisella kengällä suksilla pääsääntöisesti hiihdetään, niin voidaan optimoida siteen asennus.

Marwe Skating 620 FX UUSI RUNKO
 Marwe Skating 620 FX UUSI RUNKO

Hinta: 485.00 € 525.00 €


 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-07-20 09:08:16