XCsporttipalvelu Oy > Marwe Skating 730A UUSI PITKÄ RUNKO

Marwe Skating 730A UUSI PITKÄ RUNKO

- Uusi pitkä alumiinirunko, huom! Rungon keskilinja akselilinjan alapuolella = vakaampi
- Akseliväli 730 mm
- pyörät uretaani 100 x 25 mm
- paino 2,1 kg / pr ilman siteitä

Pyörävaihtoehdot, huom! Pyörien nopeusluokitus on ajateltu kilpahiihtäjän tarpeita, kuntohiihtäjä voi ottaa yhden luokan nopeammat, tämä kauppiaan oma näkemys.
Fast Wheel US0
Standard Wheel US6
Slow Wheel US7
Very Slow Wheel US8

Rullasuksen rullana on legendaarinen Marwe uretaanirulla, jonka kulutuskestävyys on moninkertainen kilpailijoihin nähden ja märkäpito on täysin omaa luokkaansa.

Myymme ensisijaisesti suksiin vain Rottefellan Rollerski-siteitä sen vuoksi, että olemme tulleet siihen tulokseen, että ne ovat parhaat siteet. Kun hiihtokenkä joka potkulla työntää joustopalaa, Rottefellan siteissä pala menee aina vaan tiukemmin paikoilleen. Kilpailevassa merkissä se pyrkii joka potkulla irroittamaan palaa paikoiltaan ja joskus se sitten irtoaa ja kauppias kehottaa ostamaan uudet siteet. Jos haluat siis muut siteet, ota yhteyttä, niin sovitaan. Rottefellan Rollerski-siteissä vakiojoustopalana Skatessa Medium, perinteisessä Hard. Voit valita myös Skateen Hard-palat tai perinteiseen Medium-palat jos haluat. Vaihdettavista joutopaloista 8,30 € lisämaksu kun joudumme ostamaan ne erikseen, asiakas saa myös mukana tulevat alkuperäiset palat.

Ilmoita tilauksen lisätietoja-kohdassa minkänumeroisella kengällä suksilla pääsääntöisesti hiihdetään, niin voidaan optimoida siteen asennus.

Marwe Skating 730A UUSI PITKÄ RUNKO
 Marwe Skating 730A UUSI PITKÄ RUNKO

Hinta: 370.00 € 400.00 €

 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-07-20 09:08:16