XCsporttipalvelu Oy > Korvaava takapyörä 80x40 mm pitolaakerilla / kpl

Korvaava takapyörä 80x40 mm pitolaakerilla / kpl

Korvaava takapyörä Vauhdin PSS 730 Wide suksiin...on toki kapeampi, joten hiihto soralla tai kivituhkalla ei oikein onnistu, mutta asfaltilla pääsee hyvin. Soveltuvuus on kauppiaan toimesta hiihtämällä testattu. Esim SC6-pyörä hieman hitaampi kuin Vauhdin nopea pyörä. Teetimme paikallisessa sorvaamossa rosteri-välikappaleet jotka sopivat pyörän ja haarukan väliin. Kun tilaat yhden pyörän, 2 kpl välikappaleita tulee mukana. Välikappaleita ei myydä erikseen. Kun/jos joudut myöhemmin tilaamaan uudet vastaavat pyörät ja sinulla on jo välikappaleet ennestään, voit tilata Marwen varaosapyörät. Ko välikappale mahdollistaa siis myös pitolaakerin toiminnan ja voit asentaa pitopyörän joko eteen tai taakse.

Marwen Ratchet-kumirulla, jolla hyvä kulutuskestävyys ja märkäpito. Mahdollistaa hiihdon myös märällä säällä. Rulla sisältää rullan lisäksi keskiöholkin (osa 13b) ja 2 kpl laakereita (osa 12) ja pitolaakerin. Soveltuu seuraaviin malleihin:

Huom! Marwe hieman muuttanut rullia / rullien merkintöjä. Ei ole enää erikseen Skate- ja Classic-rullaa pitolaakerilla vaan sama käy molempiin. Perinteisen rulla tuli hieman pyöreämmäksi ja vastaavasti skate-rulla vähän vähemmän pyöreäksi reunoiltaan. Merkintä muuttui esim: 6C0 = SC0

Alla Marwen tulkinta pyörien vierintävastuksesta suhteessa lumella hiihtoon. Kauppiaan tulkinta ko pyöristä on "pykälän" verran hitaampaan suuntaan, mutta jokainen saa sitten tulkita itse? Korvaavuus on siis tekninen, mutta vierintävastuksessa on eroja ja esim Vauhdin suksissa Fast oli standardipyörä ja näinollen itse valitsisin SC0-pyörän jos haluaisin lähelle samaa vierintävastusta. Valitse sopiva pyörän nopeus valikosta.

SC6 - Vakionopeuksinen rulla: normaali vierintävastus simuloiden hiihtoa pakkaslumella
SC0 - Nopea rulla: pieni vierintävastus simuloiden hiihtoa jäisellä lumella
SC7 - Hidas rulla: suuri vierintävastus simuloiden hiihtoa nuoskalumella
SC8 - Erittäin hidas rulla: erittäin suuri vierintävastus voimaharjoitteluun
SCR - Erittäin nopea rulla: erittäin pieni vierintävastus sprinttiharjoitteluun + 8 € / kpl

Korvaava takapyörä 80x40 mm pitolaakerilla / kpl
Korvaava takapyörä 80x40 mm pitolaakerilla / kpl
 Korvaava takapyörä 80x40 mm pitolaakerilla / kpl

Hinta: 57.90 €



 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-04-27 09:47:22