XCsporttipalvelu Oy > Marwe Classic CL590 FX UUSI RUNKO

Marwe Classic CL590 FX UUSI RUNKO

- Uusi rungon valmistusmateriaali: Komposiitti (Lasikuituvahvisteinen vinyyliesteri komposiitti-profiili)
- pitkäikäinen, erinomainen kosteuden kestävyys, hyvät mekaaniset ominaisuudet, materiaali kierrätettävissä
- Akseliväli 590 mm
- paino 1,9 kg / pr ilman siteitä
- pyörän mitat 80 x 40 mm

Alla Marwen tulkinta pyörien vierintävastuksesta suhteessa lumella hiihtoon. Perinteisen rullissa taulukko on myös kauppiaan tulkinnan mukaan paikkansapitävä.
- SCR - Erittäin nopea "kilparulla"
- SC0 - Nopea rulla: pieni vierintävastus simuloiden hiihtoa jäisellä lumella
- SC6 - Vakionopeuksinen rulla: normaali vierintävastus simuloiden hiihtoa pakkaslumella
- SC7 - Hidas rulla: suuri vierintävastus simuloiden hiihtoa nuoskalumella
- SC8 - Erittäin hidas rulla: erittäin suuri vierintävastus voimaharjoitteluun

Jos haluat suksiin ns. sekarengastuksen, voimme asentaa eteen / taakse erilaiset pyörät

Runkoja on kolmea jäykkyyttä: Flex, Medium ja Stiff. Ei ole painorajoja, vaan joustavampia ja vähemmän joustavia joka määrittelee valinnan suurinpiirtein näin: Juniorit ja kevyet hiihtäjät Flex, normaalikokoiset- / -painoiset Medium ja isokokoiset ja painavat hiihtäjät Stiff. Otamme omaan varastoon toistaiseksi Flex-runkoisia vain 590-mallin joka sopisi paremmin juniorille. Kun saamme kokemusta ja palautetta muista malleista, niin sitten mahdollisesti laajennamme omaa varastoa.

Myymme pääsääntöisesti suksiin vain Rottefellan Rollerski-siteitä sen vuoksi, että olemme tulleet siihen tulokseen, että ne ovat parhaat siteet. Kun hiihtokenkä joka potkulla työntää joustopalaa, Rottefellan siteissä pala menee aina vaan tiukemmin paikoilleen. Kilpailevassa merkissä se pyrkii joka potkulla irroittamaan palaa paikoiltaan ja joskus se sitten irtoaa ja kauppias kehottaa ostamaan uudet siteet. Jos haluat siis muut siteet, ota yhteyttä, niin sovitaan. Rottefellan Rollerski-siteissä vakiojoustopalana Skatessa Medium, perinteisessä Hard. Voit valita myös Skateen Hard-palat tai perinteiseen Medium-palat jos haluat. Voit valita myös Skateen Hard-palat tai perinteiseen Medium-palat jos haluat. Vaihdettavista joutopaloista 8,30 € lisämaksu kun joudumme ostamaan ne erikseen, asiakas saa myös mukana tulevat alkuperäiset palat.

Ilmoita myös tilauksen lisätietoja-kohdassa minkänumeroisella kengällä suksilla pääsääntöisesti hiihdetään, niin voidaan optimoida siteen asennus

HUOM! Meidän on tarkoitus kokeilla ko runkoja myös SC0 -/ SC6-pyörillä ilman pitolaakeria luisteluhiihtoon...aiempi vastaava malli oli tosi helppo aloittelijan hiihtää. Saas nähdä?

Marwe Classic CL590 FX UUSI RUNKO
 Marwe Classic CL590 FX UUSI RUNKO

Hinta: 445.00 € 480.00 €


 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-07-20 09:08:16