XCsporttipalvelu Oy > Kästle RX10 WC Skate

Kästle RX10 WC Skate

Tässä hieman kopioitua ja käännettyä valmistajan antamaa tietoa Kästlen WC-kilpasuksista: "Kästle World Cup -mallissa on Paulownia-puusta valmistettu vakaa kiertojäykkä kotelorunko jonka täytteenä on kevyt hunajakennorakenne. Sen ansiosta suksi kulkee tasaisesti ja luistaa erinomaisesti

Tämä huippu kilpasuksi on vakuuttanut ammattilaisurheilijamme alusta alkaen. Hiihtäjät arvostavat kevyintä ja nopeinta sukseamme sen lyömättömän suorituskyvyn ja World Cupin viimeistely-käsittelyn vuoksi.

Suksessa on World Cup Race-pohjamateriaali jossa erinomainen vahan imeytyminen ja erinomainen luisto-ominaisuus. Sopii monenlaisiin lumiolosuhteisiin."

COLD = Kehitetty erityisesti kylmälle, kuivalle lumelle ja alhaiselle ilmankosteudelle ( - 5...-30 )
PLUS = Sopii vaihteleviin lumiolosuhteisiin kosteammalle ja lämpimämmälle lumelle ( + 10...-10 )

Maksullisena lisäpalveluna tarjoamme suksien kilpailuvalmiuteen laiton 49 € = Hionta Vuokatti Ski Servicessä Tazzari hiomakoneella, eri kuvio cold / plus + pohjustus Swix voitelukoneella + siklaus + sininen vaha ( LF jos asiakas haluaa ) huomioiden mahdollinen fluorikielto kilpailutoiminnassa + siklaus + harjaus + sininen vaha toisen kerran + siklaus + harjaus + Optiwax voitelu Reichmann Race Waxer laitteella, tässä taas huomioidaan mahdollinen fluorikielto ( LF jos asiakas haluaa ).

Kokemuksen mukaan Kainuun pakkaskeleissä Cold-suksi luistaa kohtuullisesti ja sillä kyllä voi hiihtää, mutta Plus-suksi ei ole herkkä, vaan vaatii hionnan. Etelän kosteissa sohjoissa ei ole päästy alkuperäishiontaa kokeilemaan. Jokatapauksessa kymmenien vuosien kokemuksella voidaan taata, että tällä huoltokäsittelyllä päästään tulokseen jolloin asiakas voi ensimmäisellä hiihtokerralla todeta, että rahat eivät mennet hukkaan. Jossain vaiheessa ko käsittely tulisi jokatapauksessa tehdä.

Huom! Tämä on ennakkotilaus joka tulee tehdä 9.5.2024 mennessä. Tilaus on sitova. Ennakkomaksua ei peritä, asiakkaisiin luotetaan kuten aiemminkin. Suksien toimitus ennen hiihtokauden alkua. Asiakkaalle ilmoitetaan kun sukset ovat toimitusvalmiina ( toimitus MH:lla 17 € ) tai sovittaessa nouto. Samalla asiakkaalle lähetetään tilisiirto ja kun se on maksettu, toimitus lähtee.

Paino (g): 482 ( 187 cm )
Sivuleikkaus (mm): 41 | 44 | 44
Sidelevy: NIS 3,0 M
Pituudet: 177, 182 , 187 ja 192 cm
Huom! Kuvissa olevat siteet eivät sisälly hintaan.

Tiedossa on, että moni Suomalainen kuntohiihtäjä jolla painoa hieman enemmän, haluaisi kevyen kilpasuksen. Valitettavasti max paino menee suurinpiirtein 90 + kg:ssa. Kun aletaan tekemään kevyttä ja jäykää, jossain tulee raja vastaan. Alta klikkaamalla pääset näkemään suksien pituus / hiihtäjän painotaulukot. Tilaukseen tulee laittaa hiihtäjän paino. Sille on erillinen kenttä joka näkyy samalla kun täyttää asiakkaan yhteystietoja

Kästle suksien pituus / hiihtäjän painotaulukot / soft / medium / hard Kästle RX10 WC Skate
Kästle RX10 WC Skate
 Kästle RX10 WC Skate

Hinta: 399.00 € 649.00 €







 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-04-27 09:47:22