XCsporttipalvelu Oy > Maastohiihtovälineet, ja -tarvikkeet > KÄSTLE ENNAKKOTILAUS KAUDELLE 24-25

KÄSTLE ENNAKKOTILAUS KAUDELLE 24-25

30-40 vuotta sitten Kästle-merkki näkyi Suomessa, mutta katosi sitten kokonaan ja on nyt uudelleen "herätetty henkiin". Muutaman vuoden olen merkkiä muutamia kymmeniä pareja myynyt. Erityisesti kiinnittää huomiota erittäin siisti viimeistely ja ainakin itselle olen löytänyt Skate-, Classic- ja Skin-suksista erittäin hyvät parit.

Nyt maaliskuussa 2024 ollaan Vuokatissa testattu suksia MC-kisoissa pisteille yltäneen hiihtäjän kanssa. Ollaan jopa testattu joissain keleissä ko hiihtäjän "omia" suksia ja Kästlen testiparia samoilla hionnoilla ja voiteluilla ristiin. Testitulokset ovat olleet ihan positiivisia. Myös nuorten 20-sarjan kilpahiihtäjät ovat testeistä antaneet positiivisia lausuntoja, niin skate- kuin classic-suksista.

Nyt siis mahdollisuus tilata 24-25 hiihtokaudelle ennakkoon. Tilaukset tulee tehdä 9.5.2024 mennessä ja toimitukset sitten syksyllä. Aiemmin olin kirjoittanut tähän, että en myisi suksia omaan "piikkin" ollenkaan, mutta nyt ajatus on hieman muuttunut. Aikaa ja ajatuksia on mennyt tähän todella paljon, enkä ole ainakaan toistaiseksi tästä saanut muuta kuin harmaita hiuksia. Jos löydatte paikallisen kauppiaan joka on Tailwind Sportin / Kästlen asiakas, heille on lähtenyt tarjous näistä suksista. Jos ko kauppias tilaa teille sukset, niin homma hoituu niin. Jos ei, niin voitte tilata meiltä. Jos kauppa tulee meidän kautta Kainuun alueelta, ohjaan sen Vuokatti Ski Servicelle jonka kanssa tehdään yhteistyö suksien viimeistelyjen suhteen. Myyntiin tulee aikuisten kilpasukset, kilpasuksen runkoon rakennetut Skinit ja junioreiden kilpasukset. Nyt on hinta kohdallaan. Aikuisten kilpasukset 399 € ja Jr-kilpasukset 200 €. Hinnat ilman siteitä. Jos tilaa juniorille sukset, voidaan säätää painoa vielä loppukesästä jos se on tarpeen. Vastuu painonmuutoksen ilmoittamisesta on asiakkaalla. Olen valmistautunut olemaan Tsekissä tehtaan varastolla valitsemassa asiakkaille suksia loppukesällä / syksyllä niin kauan kun on tarpeen.

Saa ottaa yhteyttä jos asia kiinnostaa!!!

Viimeinen tilauspäivä meni. Laitoin sukset valikossa "piiloon" mutta en voi poistaa tätä tekstia ilman, että poistan tekstit suksien valikosta kokonaan. Jätän tekstit siis odottamaan seuraava kevättä...säästää aikaa!

Sr-skate kilpasukset | Sr-classic kilpasukset | Sr-skin sukset kilparungoilla | Sr-tasatyöntösukset | Jr-kilpasukset + skin

 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-07-20 09:08:16