XCsporttipalvelu Oy > Kästle RX10 WC DOPO

Kästle RX10 WC DOPO

Tasurisuksea tarjolla:

Tässä valmistajan esitys ko suksesta vapaasti Suomennettuna: "Kevyellä kennoytimellä ja Paulownia-runkokotelolla varustettu RX10 WC Dopo on yksi kevyimmistä ja nopeimmista suksistamme. Erityisesti tasatyönnön liikkeelle sovitetun suksen kaaren ansiosta suksi mahdollistaa tehokkaan kiihtyvyyden. Voimakas kimmoisuus takaa äärimmäisen energiatehokkuuden pumppauksessa.

Asiantuntijat arvostavat hiihtomaraton-malliamme sen maksimaalisen kiihtyvyyden ja käsin hionnan ansiosta".

COLD = Kehitetty erityisesti kylmälle, kuivalle lumelle ja alhaiselle ilmankosteudelle ( - 5...-30 )
PLUS = Sopii vaihteleviin lumiolosuhteisiin kosteammalle ja lämpimämmälle lumelle ( + 10...-10 )

Huom! Tämä on ennakkotilaus joka tulee tehdä 9.5.2024 mennessä. Tilaus on sitova. Ennakkomaksua ei peritä, asiakkaisiin luotetaan kuten aiemminkin. Suksien toimitus ennen hiihtokauden alkua. Asiakkaalle ilmoitetaan kun sukset ovat toimitusvalmiina ( toimitus MH:lla 17 € ) tai sovittaessa nouto. Samalla asiakkaalle lähetetään tilisiirto ja kun se on maksettu, toimitus lähtee.

Suksi on 191 cm pitkä ( vain yksi pituus ) ja hiihtäjän painolle 65 - 93 kg.

Maksullisena lisäpalveluna tarjoamme suksien kilpailuvalmiuteen laiton 49 € = Hionta Vuokatti Ski Servicessä Tazzari hiomakoneella, eri kuvio cold / plus + pohjustus Swix voitelukoneella + siklaus + sininen vaha ( LF jos asiakas haluaa ) huomioiden mahdollinen fluorikielto kilpailutoiminnassa + siklaus + harjaus + sininen vaha toisen kerran + siklaus + harjaus + Optiwax voitelu Reichmann Race Waxer laitteella, tässä taas huomioidaan mahdollinen fluorikielto ( LF jos asiakas haluaa ).

Huom! Jos valitset siteiksi Rottefella MOVE:n, laita lisätietoihin kummalla joustopalalla ( skate/classic ) haluat siteet.

Kästle suksien pituus / hiihtäjän painotaulukot / soft / medium / hard Kästle RX10 DOPO
Kästle RX10 WC DOPO
 Kästle RX10 WC DOPO

Hinta: 399.00 € 679.00 €






 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-04-27 09:47:22