XCsporttipalvelu Oy > Kästle RX10 WC Classic Skin

Kästle RX10 WC Classic Skin

Tässä valmistajan esitys ko suksesta vapaasti Suomennettuna: "RX10 WC asettaa uuden standardin kilpasuksille. Uusi, klassinen rakenne on tehokkain minkä Kästle koskaan valmistanut. Ylimääräiset hiilikuitukerrokset koko suksen pituudella ja siteen alla ylläpitävät perinteisesti suunniteltua suksen kaarta. Paulownia-runkokotelo suojaa kevyttä hunajakennoa ja takaa maksimaalisen vakauden. Voimakkaan kimmoisuuden ansiosta Kästle World Cup -malli takaa energiatehokkaan ponnistuksen.

Skin-teknologian ansiosta kenestä tahansa voi tulla hyvä hiihtäjä. RX10 WC Classic Skinin kanssa voit unohtaa pitovoitelun. Pitokarva takaa optimaaliset pito-ominaisuudet myös kovissa, liukkaissa lumiolosuhteissa. Samanaikaisesti suksi liukuu tasaisemmin ja hiljaisemmin kuin muut pitopohjasukset".

Kauppiaalla on muutaman vuoden kokemus tästä mallista. Vaihtelevissa olosuhteissa vaikkapa lomamatkalla jossa ei ole tarkoituksenmukaista olla voiteluvälineitä mukana, on tämä loistava vaihtoehto jolla voi joka päivä eri olosuhteissa hiihtää.

Huom! Tämä on ennakkotilaus joka tulee tehdä 9.5.2024 mennessä. Tilaus on sitova. Ennakkomaksua ei peritä, asiakkaisiin luotetaan kuten aiemminkin. Suksien toimitus ennen hiihtokauden alkua. Asiakkaalle ilmoitetaan kun sukset ovat toimitusvalmiina ( toimitus MH:lla 17 € ) tai sovittaessa nouto. Samalla asiakkaalle lähetetään tilisiirto ja kun se on maksettu, toimitus lähtee.

Paino (g): 500 ( 196 cm )
Sivuleikkaus (mm): 41 | 44 | 44
Sidelevy: NIS 3,0 M
Pituudet: 188, 196 , 201 ja 206 cm

Tiedossa on, että moni Suomalainen kuntohiihtäjä jolla painoa hieman enemmän, haluaisi kevyen kilpasuksen. Valitettavasti max paino menee suurinpiirtein 90 + kg:ssa. Kun aletaan tekemään kevyttä ja jäykää, jossain tulee raja vastaan. Alta klikkaamalla pääset näkemään suksien pituus / hiihtäjän painotaulukot. Tilaukseen tulee laittaa hiihtäjän paino. Sille on erillinen kenttä joka näkyy samalla kun täyttää asiakkaan yhteystietoja

Kästle suksien pituus / hiihtäjän painotaulukot / soft / medium / hard Kästle RX10 WC Classic Skin
Kästle RX10 WC Classic Skin
 Kästle RX10 WC Classic Skin

Hinta: 399.00 € 649.00 €






 
 Ostoskori

XCsporttipalvelu Oy , Suutarkyläntie 225, 25630 SÄRKISALO, Suomi
puh. 0405349215, sähköpostiosoite vesa@sporttipalvelu.fi
Viimeksi päivitetty 2024-04-27 09:47:22